Alev Alev Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 29 Nisan 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 25. bölüm full izleme linkine ve 25. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 25. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen dizisi ve yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisinde her bölümde heyecan dolu sahneler ekrana taşınmaya devam ediyor. İlk bölümden itibaren merakla izlenen ve büyük beğeni toplanan dizideki son gelişmelerin neler olacağı izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Bir yangın ile yaşamları değişmiş olan 3 kadının yaşamının anlatıldığı dizinin yeni bölümü saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Alev Alev Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisinin en son yayınlanan bölümünde izleyiciler yine ekranlarının başına kilitlendiler. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yaşananlar izleyicilerin şaşırmasına neden oldu. İşlemiş olduğu tüm suçları çaresiz bir şekilde İskender’e yüklemeye çalışan Çelebi’nin önüne sürpriz engeller çıkmış ve yaşanan gelişmeler de herkesi şaşırtmıştı. Hapisten çıkma umutlarının gittikçe tükenmesi de yine göze çarpan ayrıntılardan olmuştu. Rüya ise bu esnada Çiçek’e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarabilmek için kolları sıvamış ve yeni girişimlerde bulunmuştu. Ancak Çiçek, bir taraftan İskender’i de Bülent cinayetinden kurtarabilmek için hayatını alt üst etmeye neden olacak çok riskli bir karar vermişti.

Diğer yandan Rüya’nın İzmir’e gitme kararı ise hiç iyi karşılanmamıştı. Ömer, Rüya’yı kaybetmek istememekte ve bu durumu engellemek için de yeni girişimlerde bulunmuştu. Ömer’in gözünü karartması sonrasında ise yaşanan gelişmeler daha büyük olayların yakın zamanda yaşanacağına işaret etmişti. Tüm bu olayların ortasında çaresiz şekilde kalmış ve tüm umutlarını yitirmiş olan Çelebi, Cemre ve Ozan için de çok kötü bir son hazırlanırken, kendisin de son durağa gelmiş olduğunu anlamak zorunda kalmıştı. Özellikle son sahnelerde yaşananlar daha da merak konusu olurken izleyiciler Rüya’nın başına gelecekleri merakla beklemeye koyuldular.

Alev Alev Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüme ait fragman yayınlandı. İskender’in atacağı adımlar merakla beklenirken aynı zamanda Rüya’nın da alacağı kararların neler olacağı merak ediliyor. Aynı zamanda Çelebi’nin düştüğü durumdan kurtulma çabaları da yine bu bölümde ekranlara yansımış olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.