Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Nisan 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Nisan 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Nisan 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen ikilisi Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan, güne enerjik başlamak isteyenlerin tercihi olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine bugün çok eğlenceli bir program ile izleyicilerle buluşuyor. Eğlencenin, müziğin, gündeme dair konuların hiç eksilmediği ve izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilen program her zaman enerjik yapısı ile öne çıkıyor. Hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarında olan programın bugünkü bölümde yine eğlence ve neşe dolu saatleri izleyiciler geçirebilecekler. Yayınlandığı ilk bölümden beri kendisine özel bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmış olan program, yine izleyicileri tarafından çok beğenilecek. Enerji ile güne başlamak isteyenlere hitap edecek olan programda magazin gündemi ele alınırken aynı zamanda lezzetli yemek tarifleri de izleyicilerle olacak.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 29 Nisan’da Neler Oldu?

İlgiyle takip edilen program dün yayınlanan bölümü ile yine izleyicileri tarafından çok beğenildi. Enerjinin ve neşenin hiç eksik olmadığı programda her bölümde yeni konular ele alınmaya devam ediyor. Dün ekranlara gelen yayında da özellikle tam kapanma sürecinin başlaması ile birlikte evde geçirilen sürede nelerin yapılacağı, evde kalanların bu süreyi nasıl bir iyi şekilde geçirmeleri gerektiği konu edindi. Uzman yorumlarıyla da zenginleşen programı izleyenler tam kapanma döneminde evde nasıl vakit geçireceklerine yönelik yeni bilgiler öğrendiler. Ayrıca magazin dünyasına dair son gelişmelerin de aktarıldığı programda izleyiciler magazin dünyasında olup bitenleri öğrenebildiler. Ramazan sofralarını süsleyecek olan lezzetli tariflerin de verildiği yayında, bu sayede izleyenler sahur ve iftar sofrası hazırlıklarını çok daha iyi şekilde yapmayı öğrendiler. Müziğin de hiç eksik olmadığı yayında, izleyiciler dolu dolu geçen sahnelere tanık oldular. Her anı neşeyle geçen program ilgiyle takip edildi.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 30 Nisan Konukları Kimler?

Her bölümü ayrı bir keyif veren ve merakla izlenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları program başladıktan sonra belli olacak. Merakla beklenen yeni bölüm yine izleyicilere güne harika bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.