Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 183. Bölüm Full İzle! 30 Nisan 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 30 Nisan 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 30 Nisan 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Toplumda gizli kalan sorunların açığa çıkarıldığı, mağdurların yardım istediği ve dramatik olayların sonlandırıldığı ekranların sevilen programı Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme yeni bölümü ile bugün ekranlarda olacak. Saat 15.15’te Show TV ekranlarında olacak programda yine çok konuşulacak konular işlenecek. Saklı kalmaya çalışılan, gizli tutulan, başkalarının mağdur olmasını sağlayan konuların çözüme kavuşmasının amaçlandığı programda yaşanmakta olan gelişmeler izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. İzleyicilerin merakla bekledikleri yeni bölümlerde açığa çıkan bilgiler çeşitli olayların çözülmesini sağladığı gibi aynı zamanda mağdurlar ve suçluların da yüzleşmesini sağlayarak konulara çözümler getirmiş oluyor. İzleyiciler ekranlara olacak her yeni bölümü büyük bir merak ile bekliyorlar.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 29 Nisan’da Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İzleyiciler tarafından her bölümünün büyük bir merakla takip edildiği programın dün ekranlara gelen bölümünde yine çok konuşulacak gündem konuları ele alındı. Programa katılan mağdurların sorunlarına çözümlerin bulunmasının istendiği programda annesini şimdiye kadar hiç görmeyen Yeliz Hanım’ın yaşadıkları stüdyodakilere ve izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çok uzun zamandır anne hasreti yaşayan ve annesinden ayrı olmanın kendisi için ne kadar zor olduğundan bahseden Yeliz Hanım herkesin yüreğinin sıkışmasına neden oldu. Annesinin fotoğrafını ilk kez gören Yeliz Hanım da gözyaşlarını tutamadı ve bir süre ağladı. Ailesini arayan Yeliz Hanım aynı zamanda ekip tarafından da bulunan ağabeyi ile ilk kez konuşma fırsatı buldu. Ağabeyi ile konuşma anları da yine duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bir diğer merakla takip edilen konu ise iddiaların odağında olan Recep’in eşiyle yaşamakta olduğu ev ekranlara taşındı. Hem Kardelen’in hem de eşinin kalmış olduğu ev karşılaştığında ise izleyiciler büyük bir şok yaşadılar. Recep’in eşini kötü bir evde yaşattığı görüldü ve bu durum büyük tepkiye neden oldu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 30 Nisan Gündemleri Neler Olacak?

Her bölümünde çok önemli gelişmelerin yaşandığı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin bugün yayınlanacak yeni bölümünde yine çok konuşulacak gündem konuları ele alınmaya devam edecek. Program saat 15.15’te Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.