Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda müzik, bilgi ve neşe dolu dakikalar yaşanıyor. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı yapımda sağlıktan mutfağa birçok alanda sohbetler ediliyor. İlgi ile takip edilen sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 30 Nisanda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı 30 nisan günü geçen haftanın son yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine renkli konuklar ağırlandı, eğlence dolu anlar yaşandı. Programın son bölümü yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının son bölümüne ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer konuk oldu. Sempatik tavırları ile sevilen ünlü şarkıcı canlı yayında yeni parçasını seslendirdi. Müzik şöleninin yaşandığı programda sağlığa dair bilinmeyenlerde konuşuldu, lezzetli yemek tarifleri ekrana geldi. Programın diğer konuğu ise Said Hatipoğlu oldu. Hz. Muhammed’in öğütlerinin aktaran ünlü ilahiyatçı, Ramazan ayına özel bilgiler verdi. İzleyenlerden gelen soruların da yanıtlandığı son bölümde yine bilgi, müzik ve eğlence dolu dakikalar yaşandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 3 Mayıs Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Yeni haftanın ilk yayınında yine birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanacak. Prof. Dr. Nejat Altıntaş’ın sağlıkla ilgili bilgiler vereceği yeni bölümde ünlü sunucu Simge Tertemiz ve sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İlhan programa konuk olacak. MasterChef programı ile tanınan Şef Esra’nın da en lezzetli tarifleri ile ekrana geleceği program bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.