Mavera 22. Bölüm Full İzle! 3 Mayıs 2021 Mavera Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Mavera 22. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Mavera ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Mavera 22. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Mavera 22. Bölüm izle, makalemizle birlikte Mavera son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Mavera 22. Bölüm…

 Mavera 22. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının iddialı yapımı Mavera heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Son dönemlerde başarılı yapımları ile adından sık sık söz ettiren TRT1’in Ramazan ayına özel yapımı olan Mavera dizisi ruhani anlatımı ve dini içeriği ile izleyenlerden beğeni topluyor. Ramazan ayı ile beraber yayın hayatına başlayan yapım hergün yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizi TRT1 ekranlarında saat 23.45’te izleyenleri ile buluşuyor. Tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi olan Mavera dizisinin  yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstleniyor. Hace Ahmet Yesevi’nin Bağdat’ta verdiği zorlu mücadelesinin ekrana geldiği yapımın başrollerinde Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Sinan Tuzcu, Tansel Öngel ve Hasan Küçükçetin gibi başarılı isimler yer alıyor. Ahmet Yesevi’nin hak yolunda verdiği cesur mücadelenin ve hikmetinin anlatıldığı yapım her bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Ramazan ayı boyunca ekrana gelecek olan yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Mavera Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 kanalının Ramazan ayına özel ekrana getirdiği Mavera dizisi dün akşam 21. bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Hace Ahmet’in Bağdat’taki ruhani ve hikmetli mücadelesinin anlatıldığı yapımın son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Ahmet Yesevi’nin yeni zorluklarla karşı karşıya kaldığı son bölümde her şeye rağmen hak yolunu seçmesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Yapım son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı. Mavera dizisinde Hace Ahmet Yesevi’nin döneminde küçük bir dünya olan Bağdat’ta verilen hak mücadelesi anlatılıyor. Bağdat’a gelen Ahmet Yesevi’nin hak anlayışı ve hikmetli sözlerinden etkilenen Alperenlerin doğuşunun ekrana geldiği yapımda, Ahmet Yesevi’nin hak yolunu bilmeyen düşmanları ile verdiği mücadele anlatılıyor.

Mavera Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mavera dizisinin dün akşam ekrana gelen heyecan ve duygu dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ahmet Yesevi’nin hikmetli sözleri dikkat çekti. Dizi bu akşam saat 23.45’te TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.