Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 4 Mayıs 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mayıs 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı şüpheli kayıp ve cinayet olayları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birbirinden çarpıcı olayların ekrana geldiği yapım hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Mayısta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemler ve akıl almaz iddialarla ekrana geldi. Kayıpların bulunduğu son bölümde Nevşehir’de yaşanan iki olay arasındaki bağlantı ile ilgili birçok farklı iddia ortaya atıldı. Müge Anlı ve ekibinin şüpheli isimlerle görüşmeler yaptığı son bölüm yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Programda aranan iki kız kardeş dün bulundu. 12 ve 14 yaşlarındaki kız kardeşler aileleri ile kavuştu. Programın son bölümünde Nevşehir’de gerçekleşen iki olay arasındaki bağlantı izleyenleri şaşırttı. Nevşehir’de 5 ay ara ile kaybolan Neyzen Germiyan ve Lütfiye Gündüz olayları ile ilgili çarpıcı iddialar ekrana geldi. Neyzen Germiyan’ın 5 ay arandıktan sonra cesedinin bulunması üzerine Lütfiye Gündüz’ün başına da aynı şeyin gelmiş olabileceği ihtimali tartışma yarattı. Lütfiye Gündüz’ün yakınlarından Dilek hanım, Büşra hanım ve Nurullah Bey’in konu ile ilgili açıklamalarının yalan olduğunu söyledi. Büşra ve Nurullah Neyzen’i tanımadıklarını iddia etse de Dilek hanım her ikisini de Neyzen ile beraber gördüğünü açıkladı. 13 yaşındaki Neyzen Germiyan’ın babası da konu ile ilgili açıklamalarında Lütfiye hanımın olayının kendi kızının kaybolmasına benzer olduğunu ve bu cinayetin sorumlusunun Ahmet Bey olduğunu iddia etti. Müge Anlı iddialar ve suçlamalar hakkında araştırma yapmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yeni gündemler merak konusu oldu. Programda bugün cesedi bulunan 13 yaşındaki Neyzen Germiyan ve kayıp Lütfiye Gündüz olayları arasındaki bağ konuşulmaya devam edilecek. Müge Anlı bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.