Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Mayıs 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 6 Mayıs 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Mayıs 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ele alınan olaylar Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşüyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği yapım hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Mayısta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ardı ardına ortadan kaybolan iki kadı arasındaki bağlantının konuşulduğu yapımda akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Türkiye’nin gündemine düşen olay ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Program son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Nevşehir’de 20 gün ara ile kaybolan 2 kadın arasındaki bağlantı araştırılıyor. Kısa süre önce cesedi bulunan Nezen Germiyan ve 30 nisan gecesi kaybolan Lütfiye Gündüz arasındaki bağlantı konuşulurken, Lütfiye Gündüz’ün kaçırıldığı gece öldürüldüğü iddia ediliyor. Müberya ve eski eşi Şefik Çelik dün canlı yayına katıldı. Müberya Nezen ve Lütfiye’yi eski eşinin öldürdüğünü iddia ediyor. Şefik Çelik ise iki kadın ile ilgili cinayet iddialarını reddetti. Programın son bölümünde Lütfiye hanımın kaybolmasından 20 gün önce evini ahlak polislerinin bastığı ortaya çıktı. Bu baskın esnasında Lütfiye’yi tanımadığını iddia eden Nurullah Bey ve Duran Bey’in de orada olduğu ortaya çıktı. Lütfiye’yi 6 aydan uzun zamandır görmediğini açıklayan Duran Bey’in yalan söylediği ortaya çıktı. Altun hanım ve Lütfiye’nin kuzeni de konu ile ilgili bildiklerini canlı yayında anlattı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programın yeni bölümünde yaşanacaklar merak edildi. İlgi ile takip edilen yapımın yeni bölümünde Nezen Germiyan cinayeti ve Lütfiye Gündüz kaybı arasındaki ilişki konuşulmaya devam edilecek. Program yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.