Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 7 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan sabah programında müzik, eğlence ve bilgi dolu anlar yaşanıyor. Zengin içeriği ve renkli konsepti ile sevilen programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen yapımda birçok farklı konuda sohbet ediliyor, ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri programda özel açıklamalarda bulunuyor, renkli sohbetler ediliyor. Mutfaktan sağlığa, magazinden gündem konularına birçok farklı konuda uzman isimlerin izleyenleri bilgilendirdiği yapımda eğlence dolu anlar ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 6 Mayısta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde yine keyifli dakikalar yaşandı. Ramazan ayına özel gündemlerin konuşulduğu son bölümde türbe ziyaretleri ekrana geldi. Hıdırellez Bayramının da konuşulduğu program yine merakla takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde Demet Akalın ve tarihçi Kadir Koç’u türbe ziyareti ekrana geldi. İkilinin beraber gittikleri Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’nin hikayesi anlatıldı.  Kanunu Sultan Süleyman’ın bilinmeyen yönlerinin anlatıldığı son bölümde Hıdırellez Bayramı ve gelenekleri konuşuldu. Emre Dorman ve Caner Taslaman  ikilisinin bayrama özel ritüeller ve gelenekler hakkında bilgi verdiği son bölümde eğlence ve kahkaha dolu anlar ekrana geldi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 7 Mayıs Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının yeni bölümüne konuk olacak isimler henüz belli olmadı. İlgi ile takip edilen yapım bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.