Kuzey Yıldızı 63. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 63. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 63. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 63. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 63. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 63. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuzey Yıldızı dizisi eğlence ve macera dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldığı yapım her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 62. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı geçen hafta 62. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Kuzey Yıldız’dan gizli büyük bir tehlike atlatırken, Feride ile ilgili gelen korkunç haber Kuzey’in sarsılmasına neden olur. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Güney bebeğin kaybolması, Gökçe ve Mine’nin büyük bir telaş yaşamasına neden olur. Haberi alan Kuzey de çok endişelenir. Kuzey Yıldız’ı üzmemek için bu durumu Yıldız’dan saklar. Kuzey ve kızları emniyette merakla Güney bebeğin bulunmasını beklerler. Bu sırada gelen güzel haber hem Kuzey’in hem de kızların derin ve bir nefes almasını sağlar. Güney bebeğin bulunmasının ardından Kuzey’in büyük kızı Feride de büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Çarşıda gezerken bıçaklı bir kapkaç saldırısına maruz kalır. Feride’nin yaşadığı bu olay herkesin çok üzülmesine neden olur. Mete ve Halil İbrahim o sırada Feride’yi yakından takip ettikleri için olaya dahil olurlar ve onu kurtarırlar. Feride’nin başına gelenleri öğrenen Ruhi ise tüm gençlere karete dersi vermeye başlar. Sahilde başlayan karete derslerinde eğlence dolu anlar yaşanırken, Feride ise akşam için Mete’lere iftara gitmeye karar verir. Bu sırada ailesi ile iftar yapan Kuzey ise gelen telefon ile çok sarsılır.

Kuzey Yıldızı Dizisi 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 63. bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kuzey’in yönetmen olması dikkat çekerken, Feride’nin dans dersleri ise eğlenceli dakikaları ekrana getirdi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.