Tozkoparan İskender 22. Bölüm Full İzle! 8 Mayıs 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender pazar günleri TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Tozkoparan İskender 22. bölüm izleme linkine ve 22. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender 22. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Tozkoparan İskender dizisi heyecan ve macera dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yan ilgi ile takip edilen çocuk dizisi her hafta pazar günleri saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender dizisi, geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde İskender’in alıkonulması ile ortalık karışırken, Mavi Ay ve Kasırga arasında ise ipler iyice gerilmeye başlar. Tozkoparan İskender dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde İskender’in ortadan kaybolması herkesi endişelendirir. Salih ve Fikri İskender’i bulmak için iz peşine düşerler. İskender’i bulmak için gittikleri yerde bir defter bulurlar. Defterden casusun, solaklar fermanını çalmak için İskender’in peşine düştüklerini anlarlar. Bu casus aradan 550 yıl geçmesine rağmen İskender’in peşini bırakmamıştır ve geçmişten günümüze gelmiştir. Bu olay hem Fikri’yi hem de Salih’i çok endişelendirir. Bu olaylarında ardından Mavi Ay ve İskender okula geri dönerler ancak beklenmedik bir haber alırlar. Bu haber Mavi Ay ve Kasırga’nın arasının gerilmesine neden olur. Bu gerilim git gide büyür ve iki takım arasında büyük bir pasta savaşı başlar. Bu pasta savaşı ile okul kantininin altı üstüne gelir. Savaş sonrasında Mavi Ay ve İskender, Rüya öğretmenin karşısına çıkar. Rüya öğretmen ise iki gruba sadece ceza vermenin yeterli olmayacağını düşünür ve onları ortak çalışmaya zorlar. Mavi Ay ve Kasırga’nın ortak proje hazırlaması gerekmektedir.

Tozkoparan İskender Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Solaklar fermanının nerede olduğunun merak edildiği dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile yarın saat 17.00’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.