Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Star TV’nin sevilen programı olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ünlü camiasının renkli isimlerinden olan Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu program hafta içi her gün saat 09.45’te başlıyor. İzleyicileri Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bir sonraki konuklarını merakla bekliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında 9 Mayıs’ta neler oldu? 10 Mayıs konukları kimler olacak? İşte tüm detaylar…

Star TV kanalından izleyicileriyle buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, tüm neşesiyle devam ediyor. Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sağlıktan yemek tarifine kadar çeşitli konularda uzmanları konuk ediyor. İçerisinde müziğin ve neşenin bolca bulunduğu program, bir sonraki bölümün konuklarının merakla beklenilmesine neden oluyor.

Hafta içi her gün yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, saat 09.45 saatinde sevenleriyle buluşuyor. Ekranların sevilen yüzleri Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan programın içerisinde müzik, eğlence, mutfak ve gündem gibi çeşitli konuları ele alıyor. Alanında uzman kişileri konuk eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı merak edilenleri ekrana taşıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 7 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

İzleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan Demet ile Alışan, 7 Mayıs programında da mutfağın püf noktalarını paylaşmaya devam etti. Dua ve duaya dair detaylı bilgiler verilen Demet ve Alişan’da Ramazan nedeniyle iftar yemekleri tarifi verildi. Dua ve bedduaya dair bilgilerin paylaşıldığı Demet ve Alişan’da duaları kabul etmeyen birinin nelere dikkat etmesi gerektiğine değinildi. Hıdırellez ile ilgili geleneklerin konuşulduğu programda, korona virüs ile ilgili bilgiler de paylaşıldı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 10 Mayıs Konukları Kimler?

Hafta içi her sabah saat 09.45’te sevenleriyle buluşan Demet ile Alişan’ın bir sonraki bölümü merak konusu olmaya devam ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan program, her gün farklı konuklarıyla eğlenceli içerik sunuyor. Seyircileri ekran başına kilitleyen programda, bugün kimlerin konuk olarak katılacağı konusu gizemini korumaya devam ediyor!

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.