Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Sevilen sanatçılar olan Demet Akalın ve Alişan’ın birlikte sunduğu Sabah Sabah programı, izleyicilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Modadan sağlığa, yemek tarifinden magazin haberlerine içerik sunan program, Star Tv ekranlarından yayınlanıyor. İçerisinde müzik, bilgi ve eğlenceyi bir arada barındıran Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09:45’te başlıyor. Ekranların merakla takip edilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta 10 Mayıs 2021 tarihinde neler oldu? 11 Mayıs 2021 tarihi konukları kimler? İşte tüm detaylar…

10 Ağustos 2020 tarihinden beri yayın hayatına devam eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının yapımını Global Medya üstleniyor. Sevilen sanatçıların sunumuyla ekrana gelen program eğlenceli dakikalara ev sahipliği yapıyor. Her bölümüne alanında uzman kişiler ve ünlü konuklar alan programın, bir sonraki bölümü seyircileri tarafından merakla bekleniyor. Belli kategorilerden oluşan program; modadan müziğe, dini ilimlerden bilimsel bilgilere içerikler sunuyor. Programın geniş yelpazesi, hayran kitlesinin giderek artmasına neden oluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 10 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Demet Akalın ve Alişan 10 Mayıs 2021 tarihinde de sevenleriyle buluşmaya devam etti. Demet ile Alişan, programının sevilen formatı doğrultusunda, sevenlerine çeşitli kategorilerdeki bilgiler sunmaya çalıştı. Dua ile ilgili konukları olan Demet ile Alişan, dine dair detaylı bilgileri uzmanlarından dinledi.

Demet ile Alişan, sağlık ile ilgili aldığı konuklarla merak edilen konulara cevap aramaya devam etti. Programa konuk olarak aldıkları profesör, göz ve göz sağlığı hakkında bilgiler verdi. Seyircilerin merak ettiği soruları uzmanına soran sunucular, göz içi lensler ve göz ameliyatları hakkında bilgileri ekrana getirdi. Sevenlerine keyifli anlar da yaşatan Sabah Sabah programı, Demet ile Alişan’ın bir sonraki bölümündeki konukları kim olacak sorusunu akla getirdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mayıs Konukları Kimler?

Sabah programlarının sevilen isimlerinden olan Demet ile Alişan, 11 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Demet ile Alişan, bu bölümünde de mutfakta hazırlanabilecek pratik lezzetleri ve ünlülerin sırları gibi konuları ekrana getirmeye çalışacak. Hafta içi her gün saat 09.45’te ekranlara gelen programın din ve sağlık alanında iki farklı konuğu olacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.