Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 11 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İZLE!

Esra Erol 11 Mayıs 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 11 Mayıs 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 11 Mayıs 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 11 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların tecrübeli sunucusu olan Esra Erol, sevenleriyle ATV ekranı aracılığıyla buluşmaya devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.20’de hayranlarıyla buluşan Esra Erol, akıl almaz konuları ekrana taşıyor. Aldatma, dolandırıcılık ve kayıp dosyaları gibi konuları ele alan Esra Erol, belirsiz konuları çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Sevenlerin merakla beklediği Esra Erol’da programının 10 Mayıs 2021 tarihli bölümünde neler yaşandı? 11 Mayıs 2021 tarihli bölümünde neler yaşanacak işte tüm detaylar…

Daha önce 4 farklı kanalda izdivaç programı sunan Esra Erol, 2015 yılından bu yana hayranlarıyla farklı bir formatta buluşuyor. Tecrübeli sunucu, Esra Erol’da adını verdiği programında, şüpheli dosyaları ele alıyor. Her bölümünde akıl almaz aldatma hikayelerini ekrana taşıyan Erol’un dolandırıcılık vakaları gibi konularda da konukları bulunuyor. Her bölümüyle ilgi uyandırmayı başaran yayın, bölüm içerisinde neler yaşandığını izleyicilerinin merak etmesine neden oluyor.

Esra Erol Programı 10 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Programı içerisinde birbirinden farklı hayat hikayelerini ekrana taşıyan Esra Erol, en son 10 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluştu. Merak edilen konuları ekrana taşımaya devam Esra Erol’da yapımı, bu bölümüyle de hayranlarını ekrana kilitledi. Kendisinden habersiz evlenen kızını aramak için stüdyoya gelen Arif, kızı ve damadıyla yüzleşmeye devam etti. Kızı ve damadını affettiğini söyleyen Arif, stüdyoda sevinç gözyaşlarının akmasını sağladı. Bu haber Esra Erol’da seyircilerini de oldukça sevindirdi.

Birkaç bölümdür kayıp olan Bircan’ı arayan Esra Erol ve ekibi, 10 yaşındaki çocuğu ailesine kavuşturdu. Stüdyoda coşkulu anlar yaşanmasına neden olan bu buluşma, ailenin bir araya gelmesini sağladı. Programın birkaç gündür takip edilen konuları arasında yer alan Nazime, kocasının Fatma isimli bir kadınla kaçtığını iddia etmişti. Esra Erol’danın bu bölümü karı kocanın yüzleşmesine tanıklık etti. Programının konularından biri olan Bircan ve Altan hakkında ise akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Telefona bağlanan izleyiciler Altan’ın kendilerini dolandırdığını iddia etti.

Esra Erol Programı 11 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’da programının 10 Mayıs 2021 tarihindeki bölümü ekrana veda eder etmez; sevenlerine bir sonraki bölümde neler olacak sorusunu sordurdu. Bircan ve Altan hakkındaki konusuna devam edecek olan Erol, Nazmiye ve kocasıyla ilgili gelişmeleri de programının izleyicileriyle paylaşacak. Ekranların fenomen programı Esra Erol’da hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 16:20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.