Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen ikisi Demet Akalın ile Alişan hafta içi her gün sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Yaşama dair birçok kategoride içerik sunan program, eğlendirirken öğretiyor. Sevenlerinin bir sonraki bölümle ilgili merak ettiği “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konukları kim?” oluyor. Beğenerek takip edilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Mayıs 2021’de ne oldu? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mayıs 2021 konukları kim? İşte tüm detaylar…

10 Ağustos 2021 tarihinden bu yana sevenleriyle buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, tüm renkleriyle hız kesmeden devam ediyor. Modadan lezzetli tariflere pek çok kategoride içerik sunan program, izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Ünlü konuklarıyla magazin dünyasının sırlarını ortaya çıkaran ikili, sağlık alanındaki uzmanlarıyla izleyicilerini bilgilendiriyor. Akşam yemeği için lezzetli tarifler öneren program, müzik ziyafeti sunmayı ihmal etmiyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hafta içi her sabah 09.45’de Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı en son 11 Mayıs 2021 tarihinde seyircileriyle buluştu. Ekranlara alanında uzman konukları taşımaya devam eden ikili, bu bölümün sağlık köşesine Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar’ı ağırladı. Op. Dr. Aret Kamar, izleyicilere tüp bebek tedavisinde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgiler verdi. İzleyicilerin merak ettiği soruları uzmanına soran sunucular, öğretici bilgileri ekrana taşıdı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bu bölümündeki ünlü konuğu şarkıcı Niran Ünsal’dı. Sesiyle seyircileri büyülemeyi başaran sanatçı, en sevilen şarkıları Demet ve Alişan ile Sabah Sabah için söyledi. Demet ve Alişan’ın Niran Ünsal için hazırladığı video klip ise oldukça ses getirdi. Programın bu bölümünde iftara özel yemek tarifleri Şef Ebru Has’tan geldi. Master Chef’e katılan voleybolcu, kanseri yeniş deneyimini izleyenlerle paylaştı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 12 Mayıs Konukları Kimler?

Sabahların neşesi olan Demet ve Alişan, 12 Mayıs 2021’de sevenleriyle buluşmaya devam edecek. İkili bu bölümlerinde de seyircilerine modadan müziğe çeşitli kategorilerde bilgiler sunacak. Uzman konuklarını ağırlamaya devam edecek olan Demet ve Alişan’ın sağlık alanında konuğu olacak. Demet ve Alişan Sabah Sabah 12 Mayıs 2021 tarihinde saat 09.45’te Star Tv aracılığıyla sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.