Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Mayıs 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 12 Mayıs 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV’nin gözde yapımlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıpları aydınlatmaya devam ediyor. Türkiye’nin gündeminde olan Nezen Germiyen cinayeti ve Lütfiye Gündüz kaybını araştıran tecrübeli sunucu, gerçekleri ortaya çıkarıyor. İki kadın arasındaki bağı ortaya çıkaran Müge Anlı, yeni bölümleriyle de izleyenlerini şaşırtıyor. Türkiye’nin gündemine yön veren Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Mayıs 2021 tarihinde neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Mayıs 2021 tarihinde gündemde neler olacak? İşte tüm merak edilenler…

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı’nın üstlendiği “Müge Anlı ile Tatlı Sert” 2008’den bu yana seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Adli tıp uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın Müge Anlı’ya eşlik ettiği programda, şüpheli kayıplar ele alınıyor. Faili meçhul cinayetler, kayıp ve dolandırıcılık gibi konuları ele alan Müge Anlı’nın bugüne kadar 3000’den fazla kaybın akıbetini ortaya çıkardığı biliniyor. 160’dan fazla cinayet dosyasını aydınlatan sunucu, öncü olduğu yardım kampanyalarıyla da tüm Türkiye’ye örnek oluyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 11 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 11 Mayıs 2021 tarihinde de sevenleriyle buluştu. Nevşehirli Lütfiye Gündüz’ün kaybını araştıran tecrübeli sunucu, ortaya çıkardığı gerçeklerle izleyicilerini şaşırtmayı başardı. Daha önce araştırmış olduğu Nevşehirli ve 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayet dosyasını yeniden açan Müge anlı, Lütfiye Gündüz ile arasındaki bağı ortaya çıkardı. Her iki kaybın kilit ismi olan Ahmet Taşçıoğlu, bu bölümün gündemleri arasında yer aldı.

Kayıp kadın Lütfiye Gündüz’ün kızı Hamiyet, Müge Anlı’nın bugünkü konukları arasındaydı. Söyledikleriyle izleyicileri şaşkına döndüren Hamiyet, babasının tarafını tutarken, annesinin kaybıyla babasının bir ilgisi olmadığını savundu. Öte yandan babasının korktuğu birilerinin olduğunu iddia eden Hamiyet, konuyla ilgili gizem perdesini aralamadı. Kayıp kadın Lütfiye Gündüz’ün baz istasyonu kayıtlarına ulaşan Müge Anlı, Mustafa’nın ifadelerindeki çelişkileri ortaya çıkardı. Lütfiye Gündüz’ün kaybolduğu sabah eşinin kayıp başvurusunda bulunmasındaki tuhaflık ise Müge Anlı’nın gözünden kaçmadı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 12 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 12 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Müge Anlı, “Lütfiye Gündüz ve Nezen Germiyen’e ne oldu?” sorusunu bu bölümünde de sormaya devam edecek. Yeni ulaştığı ayrıntıları izleyicileriyle paylaşacak olan sevilen sunucu, saat 10.00 ekranlara gelecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.