Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, yayınlandığı ilk günden bugüne oldukça fazla kişi tarafından takip ediliyor. Sabah programları arasında en dikkat çeken program olarak kendini gösteren Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’la ilgili olarak 13 Mayıs’ta neler yaşandığını canlı bir şekilde görebilmeniz adına sizler için Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Mayıs 2021 Canlı izle makalesini hazırladık. Bugünün konukları kim olacak? Neler yaşanacak?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Canlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ

Sabah 09:45’de başlayan ve 13:15’e kadar devam eden, en eğlenceli programlardan biri olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah; Demet Akalın ile Alişan’ın eğlenceli sunumuyla devam ediyor. Sabahları eğlenceli, enerjik ve kıpır kıpır gözleri açmak, müziğe sonuna kadar doymak, sonuna kadar gülüp, deliler gibi eğlenmek ve bununla birlikte aynı zamanda bilgilenmek için Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Mayıs bölümünü izlemelisiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 12 Mayıs Yaşananlar

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah en son dün sabah yani 12 Mayıs Çarşamba günü ekranlara geldi. Alanında birbirinden uzman konuklar yer alan programda; Filistin’deki vahşet kınanarak güne başlandı. Devamında Osmanlı’da kahve sunumunun nasıl yapıldığına dair bilgilendirme yapıldı. Her bölümde olduğu gibi sağlıktan, gündemden bahsedildi. Ayrıca Demet Akalın 12 Mayıs tarihinde ekranlara gelen bölümde; koronavirüste tam kapanma süreciyle ilgili olarak açıklamalar altına imza attı.

Demet Akalın, yaptığı açıklamada 2 milyon kişinin Bodrum’a tatile gitmesini eleştirdi. “Param yok” diyenlerin Bodrum’da evlerinin olduğunu açıklayan Demet Akalın; bu hareketliliğin virüsü daha çok yaydığını belirtti. Alişan da Demet Akalın’ın bu görüşlerine katıldı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 13 Mayıs Konukları Kim?

Bilindiği üzere Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konukları güncel olarak açıklanmıyor ve her gün sürpriz bir şekilde ekranlara geliyor. Ne diyelim; Bu da Demet Akalın stili! Sürpriz yapmayı seviyor. Bugün; 1 uzman, 1 şarkıcı, 1 aşçı kesinlikle gelecek. Sabah 09:45’de ekranlarınızda Show TV’yi açıp; Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ı bekleyin.  Bayram sebebiyle oldukça özel bir yayın yapılacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.