Survivor 2021 Tek Parça İzle! 13 Mayıs 2021 Survivor 90. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 90. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 90. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 90. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor 2021 Tek Parça İzle! 13 Mayıs 2021 Perşembe Survivor 91. Bölüm Canlı İzle Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu. Survivor 2021, oldukça kızgın rekabetiyle birlikte ekranlara gelmeye devam ediyor. 13 Mayıs 2021 tarihli programla da dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir heyecan uyandıran Survivor 2021; 13 Mayıs 2021 tarihli programında, 91. Bölümüyle birlikte heyecanı zirveye çıkarmış durumda. Çemberin iyice daraldığı ve rekabetin oldukça kızgın hale geldiği bugünkü bölümde yaşananlar tüm izleyenleri şaşkına çevirdi.

Yıllardır ekranlara gelen ve halkın en sevdiği programlar arasında kendini gösteren Survivor; 2021 sezonuyla birlikte büyük bir atılım yaparak, bugüne kadarki en çok gündem olan sezon olarak kendini gösterdi. Reyting rekorlarını peş peşe kıran Survivor 2021, artık kendi rekorunu egale etmenin peşinde.

13 Mayıs 2021 Survivor’da; market oyunu herkes tarafından merak ediliyor. Yayınlanan fragmanda market oyununu kimin kazanacağı çok büyük merak konusu oldu. 92. Bölümüyle birlikte market oyununun heyecanı herkesi oldukça mutlu edecek.

Elenen İsim Sergendi!

Eleme adayları olarak ünlülerden Batuhan ile İsmail kendini gösteriyordu. Gönüllülerden ise Sergen ve Dora çıkmıştı. Yapılan SMS oylamasının sonucunda Sergen en az oyu alarak adaya veda etti. Bir sonraki elemede bu kez Survivor 2021’e veda edecek ismin Dora olacağı tahmin ediliyor.

Survivor 12 Mayıs’ta Ne Oldu? Kim Kazandı?

Survivor’da 12 Mayıs Çarşamba günü oynana ödül oyunu Murat Ceylan’ın son derece heyecanlı sunumuyla birlikte başladı. 11 Mayıs Salı gecesi yaşanan elemenin sonrasında dün ekranlara gelen ödül oyunu herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Çünkü önemi oldukça yüksekti. Sergen’in adaya veda etmesinin sonrasında ada dengelerinin değişip değişmeyeceği merak edilirken, Kırmızı takım ödül oyununa çok konsantre bir şekilde başladı ve 4-2 üstünlük yakaladı. Bunun sonrasında Mavi takım farkı en yakın 4-3’e indirebildi.

Devamında fark çok fazla açıldı ve Kırmızı takım 7-3 öne geçti. Mavi takım Poyraz ile bir sayı daha aldı ve durumu 7-4 yaptı fakat rakibinden daha iyi olan Kırmızı takım oyunu 10-4 kazandı. Ödül oyununu 12 Mayıs’ta kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

Survivor 13 Mayıs Market Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 13 Mayıs tarihli yayın henüz makalenin eklendiği tarihte yayınlanmadığı için market oyununu kimin kazandığı bilinmiyor. Akşam saatlerinde market oyununu kimin kazandığı net bir şekilde belli olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.