Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 13 Mayıs 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 13 Mayıs 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 13 Mayıs 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 13 Mayıs 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da bugün Tamamı Tek Parça 13 Mayıs 2021 Pazartesi atv Canlı izle! ATV ekranlarının en çok dikkat çeken programlarından olan Esra Erol’da büyük bir heyecanla devam ediyor. 13 Mayıs 2021 tarihli programıyla da heyecanı oldukça üst seviyeye çıkaran Esra Erol’da da; yine her zamanki gibi aldatılma vakaları öncelikli olarak kendini gösteriyor. Heyecan, gerilim ve tartışmaların ise ucu bucağı yok.

Esra Erol’da 13 Mayıs 2021 Tarihli Programı İzlemek İçin TIKLAYINIZ

Esra Erol’da canlı yayınında bugün neler olduğu oldukça merak ediliyor. Dün yayınlanan bölümde Muteber ile Arif’in neden nikah masasına oturamadığı, evliliğe kimin engel olduğu ve diğer tüm detaylar ele alınırken; aynı zamanda Bircan ve yanına kaçtığı Altan stüdyoya geldi. Bugünkü canlı yayında ise; Bircan ve Altan’ın yüzleşmesi resmen damga vuracak. “Murat’a kaçtım hamileyim” diyen Bircan gündemi sallarken, bugün Murat’ın ne diyeceği net bir şekilde ortaya çıkacak.

Hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri ATV ekranlarına taşıyan Esra Erol’da programında yaşanan olaylar herkesi oldukça şaşırtıyor. Bugün de her bölümde olduğu gibi yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları televizyon ekranlarında izleyenlerle birleşiyor.

Esra Erol 12 Mayıs Yaşananlar

Esra Erol 12 Mayıs tarihli programda yaşananlar herkesi oldukça şaşırttı. Arif ile Muteber’in romantik anları herkesi gözyaşlarına boğarken, “İstanbul Masalı” yorumları sosyal medyada sık sık dile getirildi. Aynı zamanda Sevgi, Kocası Osman ile tüm kozlarını yayında hesaplaştı ve büyük yüzleşme gerçekleşti. İhanete uğrayan, şiddet gören ve köle gibi çalışan Sevgi; herkesin dikkatini üzerine çekerken izleyenleri de gözyaşlarına boğdu.

Bircan’ın beraber olduğu Altan’la ilgili iddialar ortalığı son derece karıştırırken, stüdyoda büyük bir kargaşa meydana geldi. Esra Erol; bu kargaşa karşısında soğukkanlı tavrıyla herkesi sakinleştirdi.

Esra Erol 13 Mayıs Olaylar

Esra Erol’da Muteber ile Arif olayı haricinde diğer olaylar çözüme kavuşmadığı için 13 Mayıs 2021 tarihinde yine Sevgi – Osman olayı birinci öncelikli olarak ele alınacak. Aynı zamanda meydan okumaya, hesap sormaya ve yüzleşmeye stüdyoya gelen Mine; ortalığı karıştıracak gibi duruyor. Adnan Amca’nın isyanı da 12 Mayıs tarihli programda yarım kalırken, bugün ele alınacaklar arasında yerini almış durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.