Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 193. Bölüm Full İzle! 14 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 14 Mayıs 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 14 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ. 

Show Tv’nin gündüz kuşağı programlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün saat 15.15’te sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Farklı formatı ve konuklarının gerçek yaşam öyküsüyle izleyenlerini heyecanlandıran program, ünlü sunucu Didem Arslan tarafından sunuluyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programın son zamanla ele Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybı, programın izleyenleri tarafından merakla takip ediliyor. Sevilen program Didem Arslan Yılmaz’la 13 Mayıs 2021 tarihinde neler yaşandı? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 14 Mayıs 2021 tarihli bölümünde gündemler neler olacak? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler.

Ekranların sevilen yüzü Didem Arslan, Show Tv aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yaptığı programla ses getirmeyi başaran ünlü sunucu, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını sunuyor. Programında haberci yönünün verdiği tecrübeyi kullanan Didem Arslan, konuklarının gerçek yaşam öykülerine farklı bir pencereden bakıyor. Şüpheli ölüm veya kayıp, aldatılma ve dolandırıcılık hikayeleriyle programı ele alan Didem Arslan ve ekibi, gerçekleri ortaya çıkarmak için küçük ipuçlarının peşine düşüyor. Adım adım gerçeğe yaklaşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, son zamanlarda “Musa Çiftç’ye ne oldu” sorusunu soruyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 13 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, 13 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerin karşısına çıkmaya devam etti. Programın uzun zamandır ele aldığı Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybı, bu bölümün de gündemindeydi. Sevilen sunucu, ulaşmış olduğu bilgiler ışığında izleyenlerini şaşırtacak tanıklara ulaştı. Canlı yayına bağlanan Medine, Musa Çiftçi'nin komşusu olan Erik Ailesi'nin kendisini yalan ifade vermesi yönünde ikna etmeye çalıştığını iddia etti.

Musa Çiftçi’nin kaybından önce telefonundan sık sık Yakup’u araması Didem Arslan ve ekibinin dikkatinden kaçmadı. Yakup’un uzun süre telefonda konuşamayacak bir rahatsızlığa sahip olduğunu öğrenen Didem Arslan, “Yakup’un telefonu üzerinden başka biriyle mi konuşuluyordu?” sorusunun peşine düştü. Programının yeni konuklarından olan Nurşen Davulcu, oğlu Burak ile birlikte programa katıldı. Gelininin torununu alarak kayıplara karıştığını iddia eden kaynana, torununu 10 aydır göremediğini söyledi. Burak Davulcu ile boşanma aşamasında olan eş Gizem hakkında konuşmak için telefona bağlanan tanık ise izleyenleri bir hayli şaşırttı. Gizem’in eski sevgilisi Sezer, canlı yayına bağlanarak, Burak'ın kendisini aradığını öne sürdü.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin bir başka konuğu olan kayıp Emine’nin annesi, kızını aramak için programa katıldı. Kızının kocasıyla canlı yayında yüzleşen anne, samimi itiraflarda bulundu. Kızının genç yaşta evlenmesini istemediğinin altını çizin kayıp Emine’nin annesi, söyledikleriyle izleyenleri duygulandırdı. Kayıp Emine’nin kaynı da konuklar arasında yer aldı. Gelinlerinin Konyalı bir erkekle mesajlaştığını iddia eden kayınbirader, Emine’nin eve ve kardeşine dönmesini istediğini söyledi.

İzleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı Yiğit, bugün de babasını aramaya devam etti. Bebekken camiye bırakıldığını iddia eden Yiğit, babasını hiç tanımadığını söyledi. Yiğit’in babası olduğu iddia edilen muhtar Hüseyin ve oğlu Doğan, iddiaları reddetti. Yiğit’i bulan ve bakan Habibe, o günleri anlattı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 14 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, 14 Mayıs 2021 tarihinde de yayınlanmaya devam edecek. Sevenleriyle bayramın ikinci günü de buluşacak olan Didem Arslan, Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybıyla ilgili gelişmeleri izleyenlerine aktaracak. Yiğit’in ailesiyle ilgili gerçeklerin peşine düşen tecrübeli sunucu, Yiğit’in babasıyla ilgili köy ve çevresinde dolaşan söylentileri aktaracak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 15.15'te Show Tv ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.