Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 706. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların dişli ismi Seda Sayan, sevenlerinin karşısına Gelinim Mutfakta programıyla çıkmaya devam ediyor. Yemek tarifini tutturmaya çalışan gelinler lezzetli ellerini yarıştırıyor. Kaynanaların jüri, koltuğunda oturduğu programda 4 gelinin kıyasıya rekabeti ekranlara geliyor. Günün birincisinin merakla beklendiği Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu?İşte Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hakkında tüm detaylar…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Hayranları tarafından özlenen Seda Sayan, yeni sezonda Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ekranlara geri dönüyor. Gelinlerin mutfakta ter döktüğü yarışmada, kaynanalar jüri pozisyonunda yer alıyor. 4 farklı yemeğin isimsiz olarak sergilendiği Gelinim Mutfakta’da kaynanalar tadım yapıyor ve en yüksek puanı gelinine vermek için çabalıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programını gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine ise bilezik ödülü veriliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların sevilen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, sevenlerinin karşısına çıkmaya bayram haftasında da devam etti. En son 14 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan programda haftanın birincisi ve elenen gelin belli oldu. Heyecanın zirvede olduğu bu bölümde gelinler en iyisini ortaya koymak için yarıştı. Gelinleri yemek yaparken, onları çekiştiren kaynanalar ise yine ortalığı karıştırmayı başardı. Günün tüm detayları, programının sonunda gerçekleştirilen yüzleşme anında ortaya çıktı.

Seda Sayan’ın sunumuyla verdiği keyfi katlayan Gelinim Mutfakta, bu bölümünde hafta finalinin ekranlara getirdi. Haftaya iddialı başlayan Yağnur, haftanın finaline de iddialı bir giriş yaptı. Haftanın son çeyrek altınını kazanan Yağnur, kaynanalardan hafta boyunca toplam 87 puan aldı. Bu puan Yağnur’u aynı zamanda bilezikleri kazandıran isim yaptı. Kaynanalardan 4 alarak tarihe geçen Gönül, hafta boyunca üzerinde bulunan talihsizliği yenemedi ve kaynanası Yüksel ile birlikte programa veda eden isim oldu. Gelinim Mutfakta programına Gönül yerine, katılacak yeni gelini ise seyircinin ilgi odağı haline geldi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerini merakta bırakmak istemeyen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 706.bölüm fragmanını yayınlandı. Programa yeni dahil olan yarışmacı gelin Aynur ve kaynana Gülten oldu. Fragmandan görüldüğüne göre haftaya iddialı bir giriş yapan Aynur, diğer gelinleri rahatsız etmeyi başardı. Daha yarışmanın hafta başındayken Aynur ve kaynanası arasında yaşanılacak olan tartışma ise sosyal medyada konuşulmaya başlandı bile. İkilinin orasındaki diyalog izleyenleri merak ettirirken, yüzleşme anı şimdiden iple çekilmeye başlandı. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, 17 Mayıs Pazartesi günü, saat 13.15’te, Kanal D ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.