Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 194. Bölüm Full İzle! 17 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Didem Arslan, ortaya atılan iddiaları araştırıyor. Programında kayıp, şüpheli ölüm ve nitelikli dolandırıcılık gibi dosyaları açan Didem Arslan, ekibiyle birlikte gerçeklerin peşine düşüyor. Heyecanla beklenen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mayıs gündemleri neler olacak? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hakkında tüm detaylar…

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

İzleyenlerinin ilgisini yayınlandığı günden bugüne üzerine toplamayı başaran Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, ele aldığı konulardaki gelişmeleri heyecanla bekletiyor. Canlı yayın ile sevenlerinin karşısına çıkan program, tecrübeli sunucu Didem Arslan Yılmaz tarafından sunuluyor. Kısa süre içerisinde ekranların sevilen programı haline gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybını araştırmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, hafta içi her gün, saat 15.15’de Show TV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 14 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bayram haftası boyunca ara vermeden sevenleriyle buluşmaya devam etti. Uzun zamandır araştırdığı Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybı, bu bölümün de odak gündemiydi. “Musa Çiftçi’ye ne oldu?” sorusunu bu bölümünde de soran tecrübeli sunucu, öğrendiği yeni gelişmeleri izleyenleriyle paylaştı. Kayıp Musa Çiftçi'nin çocukları ve kardeşi Zahide, programının konukları oldu. İzleyenleri duygulandıran konuklar Musa Çiftçi’den bahsederken göz yaşlarını tutamadı. Kayıp Musa Çiftçi hakkında iddialı edilen gizemli aşk ile ilgili ise Çiftçi’nin kardeşi Zahide konuştu.

Uzun zamandır aranan kayıp Emine, bu bölümün konuları arasındaydı. Emine’nin annesi ve eşi arasındaki yüzleşme ise izleyenleri bir hayli şaşırttı. Emine’nin eşi Şahin’in Emine’yi aldattığı yönündeki iddialar seyirciyi şoke etti. Şahin’in Melike isminde bir kadınla eşini aldattığı konusu iddialar arasında yer aldı. Canlı yayında ekrana getirilen mesajlar ise yeni soruları doğurdu. Programın yeni konuklarından olan Yunus, eşinin 160 bin TL’yi yanına alarak evden kaçtığını iddia etti. 21 yıldır evli olan Yunus, Cezayir’de çalıştığı dönem hamile olduğunu söyleyen eşinden şüphelendiğini dile getirdi. Yunus, 11 yaşındaki çocuğunun kendinden olamayabileceğini iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların merakla takip edilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, sevenlerinin karşısına 17 Mayıs 2021 tarihinde de çıkmaya devam edecek. Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybını ele almaya devam edecek olan Didem Arslan’ın kayıp Emine hakkında sürprizleri olacak. Programının yeni konuğu Yunus ise, karşı tarafla yüzleşemeye başlayacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün olduğu gibi saat 15.15’te sevenlerinin karşısına Show TV aracılığıyla çıkacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.