Anneler 146. Bölüm Tek Parça İzle! 11 Mayıs 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! (Acemi Anneler İsim Değiştirdi)

TRT1’in sevilen dizisi Acemi Anneler, yayıncı kuruluşun yaptığı isim değişikliğiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Koronavirüs sebebiyle ekranlara kısa bir veren Acemi Anneler artık, Anneler ismiyle yayınlanıyor. Yayın saatinde de değişikliğe giden Anneler, bundan sonra hafta içi her gün, saat 17:00’da TRT1 ekranlarında olacak. Sevenlerini merak ettiren değişiklikler yapan Anneler Dizisi 146. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler Dizisi 145. bölümde neler yaşandı, neden isim değiştirdi?

Anneler 146. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1’in sevilen dizisi Acemi Anneler, kısa bir aranın ardından isim ve yayın saati değişikliğiyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin oyuncularının koronavirüs olması sebebiyle çekimlere ara veren Acemi Anneler, yeniden yayınlanmaya başlıyor. Sevenlerini şaşırtan değişiklikler yapan dizi, Anneler ismiyle yayınlanmaya devam ediyor. Yayın saati de değişen Anneler, artık saat 17.00’da sevenleriyle buluşuyor. Dört kadının annelik yolundaki ve hayatındaki zorlukları konu alan Anneler, 17 Mayıs Pazartesi günü sevenlerinin özlemine son vermeye geliyor.

Anneler Dizisi 145. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1’in sevilen yapımlarından olan Anneler, en son 145.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Sürpriz gelişmelere ev sahipliği yapan bu bölümünde, annelerin hayat mücadeleleri seyirciyi duygulandırdı. Dürdane’nin ısrarcı kararı ise izleyenleri bir hayli şaşırttı. Oğullarının yüzüne bakamayacağını düşünen Dürdane, huzurevine yerleşmeye karar verdi. Huzurevine giderken Dürdane’nin başına gelenler ise seyircinin şaşkınlığını ikiye katladı.

Dürdane, huzurevine giden yolda trafik kazası geçirdi. Ancak ne bu kaza ne de oğullarının ısrarı Dürdane’nin kararını değiştiremedi. Doğumu yaklaşan Nil, Kemal’i de yanına alarak doğum tatbikatına çıktı. Ancak yolda karşılaştıkları sürpriz, tatbikatı gerçeğe çevirdi. İzleyenlerini bir hayli eğlendiren Nil ve Kemal, yolda gerçek doğum yapan bir kadınla karşılaşınca işler karıştı. Tatbikatın gerçeğe döndüğü bu dakikalarda seyirciler ise kahkaha tufanına yakalandı. Gülsüm’ün evi terk etmesi ve Kainat’ın sinir krizi geçirmesi ise bölümün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Anneler Dizisi 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İsim değişikliğine giden Acemi Anneler dizisinin 146.bölüm fragmanı henüz izleyenlerinin karşısına çıkmadı. Sevenlerini meraklandıran bu durum yeni bölümlerin ekrana gelip gelmeyeceği konusunu tartışmaya açtı. 17 Mayıs Pazartesi yayın akışına yeniden dahil olan dizi, Anneler adını aldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmadığı ise saat 17.00’da belli olacak. Anneler yeni adı ve saatiyle, hafta içi her gün TRT1 ekranlarından sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.