Survivor 2021 Tek Parça İzle! 17 Mayıs 2021 Pazartesi Survivor 94. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Ekranların fenomen programı Survivor 2021, ünlüler ve gönüller arasındaki kıyasıya yarışı ekranlara taşımaya devam ediyor. Sevilen formatı ve hayatta kalma mücadeleleriyle yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor 2021, tartışmaların kızışmalarıyla seyircilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Duygusal sahnelere ev sahipliği yapan Survivor aile ödülü bu haftanın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Merakla beklenen Survivor Türkiye programı 16 Mayıs’ta neler yaşandı. İşte detaylar...

Survivor 2021 94. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların merakla takip edilen Survivor programı, uzun soluk yayın hayatına bu sezon da devam ediyor. TV8 ekranları aracılığıyla sevenleriyle buluşan Survivor 2021, ünlüler ve gönüllerinin yarışına ev sahipliği yapılıyor. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekrana gelen Survivor 2021, her bölüm oynanan yeni oyunlarla dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor, kırmızı ve mavi takım olarak yarışmacılarını yeniden gruplandırıyor. Survivor 2021’in izleyenlerini gözyaşlarını boğduğu aile ödülü oyunu ise hala yankılarını sürdürmeye devam ediyor.

Survivor Türkiye Programı 16 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Aile Ödülünü Kazanan Kim Oldu?

Survivor 2021, sevenlerinin karşısına en son 16 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Duygusal anlara tanıklık eden Survivor, yarışmacıların aile hasretini ekranlara taşıdı. Survivor 2021’in 16 Mayıs’taki ödülü aile görüşmesiydi. Güne parkurda başlayan yarışmacılara Acun Ilıcalı’dan bir sürpriz geldi. Ailelerin onları beklediğini öğrenen Survivor yarışmacıları sevinçten çılgına döndü. Ailelerini kısa süreli de olsa gören yarışmacılar, oyun öncesi gözyaşlarını tutamadı. Acun Ilıcalı, yarışmacılara diğer oyunlardan farklı olarak aile ödülü oyununun iki aşamada oynanacağını duyurdu.

İki oyunu da kazanan takım ailesiyle akşam yemeği yemeye hak kazanacak ve iki saate yakın görüşme fırsatı yakalayacaktı. Ödülün büyüklüğü ise parkurda kıran kırana bir yarışın ortaya çıkmasına neden oldu. Survivor 94.bölümünde oynanan aile ödülünde avantaj bayrağını kapan takım Maviler oldu. Aile ödülü oyununa avantajlı olarak başlayan maviler, kırmızı takımın 10-8 üstünlüğünü yakalamasıyla geride kaldı. Kıyasıya rekabetin hız kesmeden devam ettiği yarışta, iki takım 11-11 berabere kaldı ve aile ödülü için bayrak yarışına gidildi. Aile ödülünün ilk oyununu kazanan takım 12-11 skorla mavi takım oldu.

Survivor Türkiye Programı 17 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor 2021, 17 Mayıs tarihinde sevenlerinin karşısına TV8 ekranları aracılığıyla çıkmaya devam edecek. 17 Mayıs fragmanını henüz yayınlamış olan Survivor’un bu bölümünde aile ödülü oyununun ikinci etabı oynanacak. Bir takımın ailesiyle vakit geçirmeye hak kazanacağı bu bölümde, heyecan ve gerilim en üst noktada olacak. Survivor 2021, bugün saat 20.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.