Çukur 4.Sezon 37. Bölüm Full İzle! 17 Mayıs 2021 Çukur 4.Sezon 31. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur, 4.sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Celasun, Karaca ve Emmi’nin ölümünden sonra gündeme bomba gibi düşen Çukur dizisi, sadece 3 bölüm sonra final yapıyor. Çukur’un sevenlerini üzen haber ise sadece final kararı ile sınırlı kalmıyor. Art arda üzücü haber alan Çukur izleyicileri dizinin akıbetini merak ediyor. Finale üç kala yayınlanacak olan Çukur dizisi 4. sezon 37. bölümü fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur hakkında tüm detaylar...

Çukur 4. Sezon 37. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

23 Ekim 20217 tarihinden bu yana yayın hayatına devam eden Çukur dizisi, 4.sezonunun sonunda ekranlara veda etme kararı aldı. İşlerin iyice kızıştığı Çukur’da Celasun, Karaca ve Emmi’nin ölümü izleyenler açısından bomba etkisi yarattı. Henüz final kararına alışamamış olan Çukur izleyenleri, yayıncı kuruluşun bu hafta için aldığı kararı görünce çılgına döndü. Sosyal medyadan tepkilerini dilen getiren izleyiciler, tepkilerini “Çukur Bu Hafta” hashtagi aracılığıyla verdi. Öfkeli olan izleyiciler, Çukur’un neden yayın akışından çıkarıldığını merak etti. Peki, Çukur dizisi bu hafta neden yayınlanmıyor?

Çukur Dizisi 4. Sezon 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur, sevenlerinin karşısına en son 4.sezon 36.bölümü (128.bölüm) ile çıktı. Sevenlerini finale son 4 kala selamlayan Çukur’da işler karışmaya devam etti. Celasun ve Karaca’ya ne olduğunu öğrenen Çukur, derin bir yasa büründü. Koçavalılar bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken, Emmi’yi toprağa vermek zorunda kaldı. Vartolu’nun her şeyi öğrenmesi ise işlerin Amca’nın aleyhine çevrilmesine neden oldu.

Yaşanan her şeyden kendini sorumlu tutan Vartolu, hatasının bedelleriyle yüzleşmeye başladı. Koçavalılar bu bölümde bir kez daha aile olmanın sınavını verdi. Kendini kurtarmak isteyen Amca, yeni bir planı devreye soktu. Ancak birbirine kenetlenen Koçavalı kardeşlerin, intikamlarından vazgeçmeye hiç niyeti yoktu. Giderek yaklaşan hesaplaşma günü, aksiyon sahneleriyle birleşince izleyenlerine nefeslerini tutturdu. Çukur dizisinin Show TV pazartesi günkü yayın akışında yer almaması ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

Çukur Dizisi 4. Sezon 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Neden Yayınlanmadı?

Çukur, 4.sezon 37.bölümü (129.bölüm) ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak yayıncı kuruluşun aldığı kararla Çukur, 17 Mayıs 2021 tarihli yayın akışından kaldırıldı. Finale 3 kala ekranlara gelecek olan Çukur, 4.sezon 37.bölüm fragmanını da henüz yayınlanmadı.

İzleyenlerini giderek daha da merak ettirmeyi başaran Çukur’un neden yayın akışından çıkarıldığı hakkında yayıncı kuruluş veya yapım ekibinden herhangi bir açıklama gelmedi. Çukur dizisinin yayın akışında olmaması, yapımcı kuruluşun final heyecanını artırmak istemesine yoruldu. Çukur’un 24 Mayıs 2021 tarihinde saat 20.00’da Show TV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkması planlıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.