Müge Anlı Tamamı Tek Parça 18 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bayram tatilinin ardından sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı konulardaki gelişmelerle izleyicilerini şaşırtmayı başaran tecrübeli sunucu Müge Anlı, gerçeklerin önündeki sır perdesini kaldırıyor. Sevenlerinin merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Mayıs’ta neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 18 Mayıs gündemleri neler olacak? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert hakkındaki tüm detaylar…

Müge Anlı İle Tatlı Sert 18 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin kesintisiz yayın hayatına devam eden en uzun soluklu programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008’den bu yana sevenleriyle buluşuyor. Şüpheli kayıp ve ölümleri konu alan Müge Anlı, şaibeli ifadeler ardındaki gerçekleri araştırıyor. Kayıpları rekor seviyede bulmayı başaran tecrübeli sunucu, yaptığı hayır işleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Müge Anlı ile Tatlı Serti hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Bayram sebebiyle ekranlara ara veren Müge Anlı, sevenlerinin karşısına yeniden 17 Mayıs tarihinde çıktı. 19 yaşındaki kayıp Yakup’u bulan Müge Anlı ve ekibi, 1,5 ay sonra Yakup’un sesini annesine duyurdu. Müge Anlı’nın başlattığı sevgi izi projesi, kayıp 2 ayrı çocuğun bulunmasını sağladı. İstanbul’da kaybolan çocuklar, kollarındaki sevgi izi sayesinde kolaylıkla bulundu. Bu bölümünün odak konusu ise öldürülen Nezen ve kayıp kadın Lütfiye’ydi.

İzleyenlerini ekrana kilitleyen Lütfiye Gündüz kaybı, bugün de bir hayli konuşuldu. İki ismin kaybındaki kilit nokta olan Ahmet Taşkın’ın cezaevindeki arkadaşı yayına bağlandı. Bildiklerini canlı yayında aktaran Rıdvan, Ahmet’in cinayeti cezaevinde itiraf ettiğini iddia etti. Dilek ise Rıdvan’ın Ahmet ile kavgalı olduğunu ve bu nedenle Ahmet’e iftira attığını söyledi. Ahmet Taşkın’ın Müge Anlı ile iletişim talebinde bulunması ise İçişleri Bakanlığı’na yazılı olarak bildirdi. Yayına bir mektup yazan Ahmet’in yazdıkları ise merak konusu haline geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 18 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, 18 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Nezen ve Lütfiye’nin akıbetini araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı, Ahmet Taşkın’ın kendisine gönderdiği mektubu izleyenleriyle paylaşacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün olduğu gibi bugün saat 10.00’da sevenlerinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.