Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 18 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin sevilen programlarından Esra Erol’da sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevenleriyle ATV ekranı aracılığıyla buluşan Esra Erol, konuklarının gerçek yaşam öykülerini evlere taşıyor. İlginç ihanet hikayelerinin anlatıldığı programda; kayıplar ve dolandırıcılık gibi konular da yer alıyor. İlgiyle takip edilen Esra Erol’da programı 17 Mayıs’ta neler yaşandı, hangi gündemler konuşuldu? Esra Erol’da programı 18 Mayıs gündemleri neler olacak? İşte tüm detaylar...

Esra Erol 18 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Sevenlerinin karşısına 2015’den bu yana çıkan Esra Erol’da, ilginç yaşam öykülerini ele almaya devam ediyor. Konuklarının sorunlarını çözüme kavuşturmak için uğraşan Esra Erol, onların yaşam öykülerini dinliyor. Dolandırıcılık gibi konularda da konuklar alan Esra Erol, sevenlerini bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Esra Erol’da 2015’ten bu yana, hafta içi her gün, saat 16.20’de, ATV ekranlarından yayınlanıyor. 

Esra Erol’da Programı 17 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranların merakla takip edilen programı Esra Erol’da, sevenlerinin karşısına en son 17 Mayıs tarihindeki yayınıyla çıktı. 35 yaşındaki Yaşar’ı konuk eden Esra Erol’da, Yaşar’ın isteğiyle sarsıldı. Kız çocuğu için DNA istediğini söyleyen Yaşar, evlilik hayatının ne kadar yorucu olduğundan bahsetti. Osman ile boşanma aşamasında tanıştığını iddia eden Yaşar, tanıştıklarında Osman’ın da boşanma aşamasında olduğunu ifade etti. Ortada olmadığı süre zarfında kadın sığınma evinde kaldığını söyleyen Yaşar, ailesine dönemeyeceği için Osman ile yeni bir hayat kurmak zorunda kaldığını söyledi.

Yaşar’ın sonraki anlattıkları ise izleyenlerin kanını dondurdu. Osman ile dini nikahlı birliktelik yaşadığını söyleyen Yaşar, bu birliktelikten de bir kızı olduğunu söyledi. Kız çocuğunun eski eşinin üzerine kayıtlı olduğunu söyleyen Yaşar, Osman’ın kızını kabul etmediğini ve 4 aylık hamileyken üzerine araba sürdüğünü iddia etti. Esra Erol’da programının bu bölümünde Mehtap ile Engin çifti ise karar aşamasındaydı. Kendisi için her şeyin bittiğini ifade eden Mehtap, Engin ile bir daha karşı karşıya gelmek istemediğini söyledi. Heyecanın zirvede olduğu Esra Erol’da programının bu bölümünde Şaban ile çocuğu arasındaki DNA testi sonucu açıklandı. DNA testi sonucuna göre Mine’nin çocuğu Şaban’dan çıktı.

Esra Erol’da Programı 18 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da 18 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Esra Erol’da programının bu bölümü keyifli anlara ev sahipliği yapacak. Beklenen nikahın kıyılacağı bu bölümde Ali’nin kızı ve damadı arasındaki buzlar biraz daha eriyecek. Esra Erol’da saat 16.20’de, ATV ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına canlı yayın olarak çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.