Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 47. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Türkiye’nin ilk büyük beden ölçülerine sahip kadınlara yönelik moda programı olan Doya Doya Moda, All Star sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda’nın ilk iki sezonunda yarışan yarışmacıların en iyileri All Star sezonu için seçiliyor. En iyilerin yarıştığı Doya Doya Moda All Star, izleyenlerine moda tüyoları vermeyi de ihmal etmiyor. Merakla beklenen Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? İşte tüm detaylar...

Doya Doya Moda All Star 47. Bölüm 18 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin ilk büyük beden ölçülerine sahip kadınlara yönelik moda programı olan Doya Doya Moda, All Star sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda’nın ilk iki sezonunda yarışan yarışmacıların en iyileri All Star sezonu için seçiliyor. En iyilerin yarıştığı Doya Doya Moda All Star, izleyenlerine moda tüyoları vermeyi de ihmal etmiyor. Merakla beklenen Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte Doya Doya Moda All Star hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların sevilen programı Doya Doya Moda, All Star sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. En iyilerin yarışına ev sahipliği yapacak olan Doya Doya Moda All Star yarışmasının jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker oturuyor. Büyük beden ölçülerine sahip 7 kadının yarıştığı programda yarışmacılar, günün konseptine en uygun tarzı ortaya koymaya çalışıyor. Birbirinden iddialı olan kadınlar aralarındaki gerilim ise izleyenlerini heyecanlandırıyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Gündüz kuşağının fenomen programlarından olan Doya doya Moda All Star, sevenlerinin karşısına en son 17 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Rabia’nın Doya Doya Moda evine dönüşüyle kızlar arasındaki rekabet de hız kazandı. Günün konseptini duyunca oldukça şaşıran yarışmacılar, hızla hazırlık yapamaya başladı. Jüri üyelerinin yarışmacılara açıkladığı günün konsepti “kermese gidiyorum” oldu. Kermese ve bedenlerine uygun bir tarz ortaya koymaya çalışan 7 kadın, renkli dakikaların ortaya çıkmasını sağladı.

Geçen haftanın birincisi Ferdanur Başaran, bu bölümde performansını koruyamadı. İddiasını ortaya koyamayan Ferdanur, kolyeye bir adım geride başladı. Günü birinci bitiren yarışmacı Özde Karacan oldu. Özde 4 jüri üyesinden toplamda 20 puan aldı. Günü sonuncu bitiren yarışmacı ise aynı puanı alan iki farklı kişiydi. Sevenlerin üzen bu isimler; Emel Başkan ve Betül Böçkün oldu. 10’ar puan alan Emel ve Betül giyimiyle jüri üyelerini de bir hayli şaşırttı. Doya Doya Moda All Star 17 Mayıs 2021 puan durumu ise şu şekildeydi:

  • Özde Karacan 20 puan
  • Rabia Ağca 18 puan
  • Birben Coşkun 17 puan
  • Su Baher 17 puan
  • Ferdanur Başaran 14 puan
  • Betül Böçkün 10 puan
  • Emel Başkan 10 puan

Doya Doya Moda All Star 18 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Televizyonların iddialı yapımı Doya Doya Moda All Star, 18 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatacak olan Doya Doya Moda All Star, bir izleyicisinin görüntüsünü baştan aşağıya yenilecek. Konsepte uygun giyinmeye çalışan yarışmacılar ise renkli karelerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Doya Doya Moda All Star, saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.