Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 708. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların sevilen ismi Seda Sayan, sevenlerinin karşısına Gelinim Mutfakta programı ile çıkmaya devam ediyor. Gelinlerin mutfakta kıyasıya yarıştı programda, kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Tadım yaptığı tabağın kime ait olduğunu bilmeyen kaynanalar, gerilim dolu dakikaların ortaya çıkmasını sağlıyor. İzleyenler ise günün sonunda çeyrek altının sahibinin kim olacağını merakla bekliyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 17 Mayıs puan durumu nasıl, çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar...

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hız kesmeden ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevenleriyle Kanal D ekranları aracılığıyla buluşan Seda Sayan, şarkıları ve sunumuyla Gelinim Mutfakta programının keyfini artırıyor. Dört gelinin kaynanalarıyla birlikte yarıştığı Gelinim Mutfakta programında, gelinler en lezzetli tabağı ortaya koymaya çalışıyor. Kaynanalar ise isimsiz tabakları tadarak gelinlere puan veriyor. Heyecanı ve kahkahası bol program Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15 ekranlara geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 17 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların sevilen programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta sevenlerinin karşısına en son 17 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Cuma günü yaşanan elemenin ardından programa veda eden Gönül’ün yerini başka bir gelin aldı. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının yeni yarışmacısı Aynur oldu. Rakiplerine iddialı olduğunu söyleyen Aynur, ilk günden diğer gelinlerinin tepkisini üzerine çekmeye başladı. Yüzleşme esnasında Aynur’un kaynanası ile yaşadığı tartışma ise izleyenleri bir hayli şaşırttı.

Güne iddialı başlayan gelin Aynur, iddiasını yemek yapma alanında koruyamadı. İlk gününün kurbanı olan Aynur, günü 5 puan alarak, sonuncu olarak tamamladı. Geçen haftanın bilezik sahibi Yağnur’un performansındaki düşüklük ise sevenlerinin gözünden kaçmadı. 15 puan alan Yağnur günü üçüncü olarak tamamladı. Esra ile Seda’nın ilk ikiye kaldığı 17 Mayıs gününde çeyrek altının sahibi 22 puanla Seda oldu. 19 puan alan Esra, çeyrek altını bugün için alamadı ve günü ikinci tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı sevenlerinin karşısına 18 Mayıs 2021 tarihinde de çıkmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan program, bu bölümünde duygusal anlara ev sahipliği yapıyor. Evladının ölüm yıldönümü olduğunu söyleyen kaynana Nagihan gözyaşlarını tutamıyor ve bütün stüdyoyu ağlatıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saat 13.15’te sevenleriyle buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.