Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 195. Bölüm Full İzle! 18 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV’nin sevilen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Şüpheli ölüm, kayıp, aldatma hikayeleri ve nitelikli dolandırıcılık gibi konuları programına taşıyan Didem Arslan Yılmaz, gerçekleri ortaya koymaya çalışıyor. Elde ettiği ipuçları ile izleyenlerini merak ettirmeyi başaran Didem Arslan Yılmaz, tecrübesiyle ele aldığı dosyaları, çözüme kavuşturuyor. Merakla takip edilen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mayıs’ta neler yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Didem Arslan Yılmaz, sevenlerinin karşısına uzun zamandır Vazgeçme formatıyla çıkıyor. Şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan tecrübeli sunucu, gazetecilik mesleğinin verdiği iç güdülerle gerçekleri araştırıyor. Ortaya atılan iddiaları değerlendiren ve ipuçlarını toparlayan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, açık olan dosyaları çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15’te sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 17 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arlan Yılmaz’la Vazgeçme programı sevenlerinin karşısına en son 17 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. 194.bölümüyle ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybını araştırmaya devam etti. Öldüğü düşünülen kayıp adamın yasak aşkı olduğu iddia edilen Sevgi hakkında ortaya çıkan gerçekler, izleyenleri şoke etti. Sevgi’nin gizli bir tanığa büyük bir itirafta bulunduğunu ortaya çıkaran Didem Arslan, tanığı canlı yayına bağladı. Akkapı mezarlığını işaret eden tanık, Çiftçi’nin buraya gömülmüş olabileceğini iddia etti.

Gizli Tanığın iddiaları üzerine Akkapı mezarlığına giden Didem Arslan’ın ekibi, mezarlığın alçak duvarlarına dikkat çekti. Kaçak bir gömü işlemine izin verebilecek olan duvar yüksekliği, programda yer alan uzmanların da gündemindeydi. Gizli tanığın bir diğer iddiası ise izleyenlerini yine şaşırtmayı başardı. Olaydan sonra Sevgi’nin kendisine ulaştığını iddia eden tanık, kendisinden 5-6 bin lira para istediğini ve Osmaniye’ye gideceğini ifade ettiğini söyledi. Kayıp Emine’nin araştırılmaya devam edildiği bu bölümde canlı yayına bağlanan suna, kadın konuk evinde Emine ile birlikte kaldığını iddia etti. Emine’nin sicil kaydığını araştıran Didem Arslan farklı suçlardan fail ve maktul olarak dosyalarının bulunduğunu ortaya çıkardı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen formatı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 18 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. 195.bölümüyle ekranlara gelecek olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, Musa Çiftçi’nin şüpheli kaybıyla ilgili gelişmeleri ele alacak. Kayıp Emine’yi aramaya devam edecek olan Didem Arslan, Yunus’un eşiyle ilgili iddialarını ekrana taşıyacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, saat 15.15’te Show TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.