Zuhal Topal'la Sofrada 607. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 18 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bayram özele farklı bir formatla yayınlan Zuhal Topal’la Sofrada, bu hafta kendi formatına geri dönüyor. Gelinlerin mutfakta, kaynanaların ise sofrada olacağı programın sunucusu Zuhal Topal, aynı zamanda gelinlere puan veriyor. İlgiyle takip edilen Zuhal Topal’la Sofrada 17 Mayıs yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 18 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte detaylar.

Zuhal Topal'la Sofrada 607. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Her hafta birbirinden farklı 5 kaynana ve gelinini ağırlayan Zuhal Topal’la Sofrada haftanın yeni yarışmacılarıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Gelinlerin mutfakta marifetlerini gösterdiği yarışmada, kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Zuhal Topal’ın hem sunuculuğunu hem de jüri üyeliğini yaptığı Sofrada yarışması, eşsiz lezzetlerin ekranlara taşınmasını sağlıyor. Haftanın birincisine 15 bin TL para ödülünün verildiği Zuhal Topal’la Sofrada programında gelinlerin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti dikkat çekiyor. İzleyenlerinin merakla bir sonraki bölümünü beklediği Zuhal Topal’la Sofrada programı, hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Haftaya yeni yarışmacılarıyla başlayan Zuhal Topal’la Sofrada programının ilk günkü yarışmacısı Gündüz Güray Yaprak ve kayınvalidesi Ayşe Yaprak oldu. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatan gelin kaynana, sofrada yaşadığı şokla gerildi. Güne heyecanlı başlayan Güray, kendisine verilen süre içerisinde alışverişini tamamladı ve mutfağa girmek için kollarını sıvadı. Yemeklerini hazırlayan Güray, günün sonunda kaynanaları sofrasında ağırladı.

Kaynanaların acımasız eleştirilerine maruz kalan gelin Güray, kaynanalardan birinin mutfağına dalmasıyla şoke oldu. Kaynanaların mutfağı didik didik etmesi sonucu gelinin bulaşıkları çekmeceye sakladığı ortaya çıktı. Bu görüntü diğer kaynanaları ve izleyenleri bir hayli şaşırttı. Günün sonunda toplamda 23 puan alan Güray; Kaynana Şükran, Kezban ve Derya’dan 6’şar puan alırken, Hülya’dan 5 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Haftanın ikinci gününde gelin Merve Güven ve kayınvalidesi Hülya Güven’in yarışı ekranlara geliyor. Gergin anlarının yaşanacağı bu bölümde, gelin ile kaynanalar arasında tatsız diyaloglar geçiyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.