Anneler 147. Bölüm Tek Parça İzle! 18 Mayıs 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen dizisi Acemi Anneler, değişen adı Anneler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden farklı dört kadının annelik yolundaki serüvenlerini ele alan dizi, kahramanlarının hayattaki dramları da ekranlara taşıyor. Salgın hastalık sebebiyle çekimlerine bir müddet ara veren dizi, yeni bölümleriyle ekranlara geri dönüyor. Merakla beklenilen Anneler dizisi 146. bölüm içerisinde neler yaşandı? Anneler dizisi 147. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen ayrıntılar...

Anneler 147. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ele aldığı konuyla izleyenlerinin dikkatini çekmeyi başaran Anneler, 19 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Küresel salgın koronavirüs sebebiyle kısa bir süre yayınlanmayan dizi, yeni bölümleriyle TRT1 ekranlarına geri dönüyor. Aile ve dram türündeki hikayesiyle sevenlerini ekrana kilitlemeyi başaran Anneler, dört kadının hayatındaki maceraları konu alıyor. Başrollerinde Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk'ün yer aldığı Anneler, hafta içi her gün saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Anneler Dizisi 146. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1’in merakla beklenen dizisi Anneler, ekranlara 146.bölümü ile geri döndü. Koronavirüs sebebiyle çekimlere ara veren yapım ekibi, özleyenlerinin karşısına kısa bir aradan sonra yeniden çıktı. Merakla beklenen Anneler 146.bölümünde Jasmin, Cenk’i tamamen kaybettiğini fark etti. Cenk’in üzerinde çalıştığı formüle gözüne diken Jasmin, formülü çalmak için ortadan kayboldu. Ortadan kaybolan Jasmin’in peşine düşen Orhan ve Sevda; Hayat ve Cenk’in gizli görüşmelerine tesadüf eseri tanık oldu.

Ecrin’i almak için harekete geçen Aysun, avukatı yoluyla dava açmaya karar verdi. Beyza’nın eve gelen eski arkadaşı, Aysun’un lehine yeni gelişmelerin yaşanmasına neden oldu. Baba hasreti çeken Kemal, annesiyle kalmaya devam etti. Anne Sultan ise Kemal’in yanında olduğunu kocasının öğrenmesinden korkmaya başladı. Sultan’ın atladığı konu ise Osman’ın bu durumdan çoktan şüphelenmeye başladığı oldu. Sevenlerine keyifli, duygusal ve heyecanlı anları aynı anda yaşatan Anneler, izleyicilerin 147.bölümü merak etmesine neden oldu.

Anneler Dizisi 147. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler dizisi 147.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Anneler dizisinin 147.bölüm fragmanında herkes Jasmin’in formül peşinde olduğunu anlamaya başlıyor. Ancak dikkatsiz davranan Cenk, Jasmin’in formülü çalmasını kolaylaştırıyor. Anneler, hafta içi her gün, saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.