Masumlar Apartmanı Dizisi 34. Bölüm Full İzle! 18 Mayıs Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ele aldığı konuyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Masumlar Apartmanı, yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Kardeşlerin obsesif tavırları ve özel ilişkilerindeki gelgitler sayesinde izleyenlerini ekrana kilitleyen dizi, bir sonraki bölümünün merak edilmesini sağlıyor. Masumlar Apartma’nın sadık izleyicileri ise İnci’nin tüm gerçekleri öğrenip öğrenemediğini merak ediyor. Naci’nin hastaneden kaçtığı Masumlar Apartmanı dizisi 33. bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar...

Masumlar Apartmanı 34. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

OGM Pictures imzalı olan Masumlar Apartmanı, 15 Eylül 2020 tarihinden bu yana Türkiye’nin ilgisini üzerine çekmiş durumda.  Dram, psikoloji ve aşk türündeki içeriğiyle sevenlerine geniş bir seyir yelpazesi sunan Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının, "Çöp Apartman" bölümünden televizyon ekranlarına uyarlanıyor. TRT 1'de yayınlanan dizinin başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ünlü isimler yer alıyor. Her şey korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle yaşayan İnci’nin başına gelen trafik kazasıyla başlıyor. Han ile o kazada tanışan İnci, aşık olduğu adamın özel sırlarına bir türlü ulaşamıyor. Han’ın kardeşlerinin obsesif olması ise İnci’nin zorlu bir sınavı haline geliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Büyük bir ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı, sevenlerinin karşısına en son 33.bölümü ile çıktı. Han’ın Naci’yi doktora götürdüğü bu bölümde Naci’nin hastaneden kaçması Han’ı panikletti. Naci’nin nereye gittiğini ve kime ne anlattığını bilmeyen Han, kendisini yeni bir maceranın içerisinde buldu. Evde Okşan’la uğraşmak zorunda kalan Safiye, Anıl’dan duyduklarının şokunu üzerinden bir türlü atamadı.

Ablasının haline üzülen Gülben duruma el atmaya karar verdi. Ancak bunun üzerine işlerin iyice karışması, izleyenleri bir hayli şaşırttı. Han, Naci’nin kaçmasıyla birlikte olacakları kabullendi ve artık kaçınılmaz sonu geciktirmemeye karar verdi. İnci’yle şehirden uzaklaşmak isteyen Han, İnci’nin söyledikleriyle yeniden hayata döndü. Dizinin takipçileri bir sonraki bölümde Naci’nin Safiye’ye anlatacaklarını ise bölüm biter bitmez merak etmeye başladı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Türkiye’nin sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı, 34.bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce yayınlanmış olan Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı, izleyenlerinin heyecanını artırıyor. Naci’nin Safiye’nin yanında görüldüğü bu fragmanda Safiye’ye neler anlattığı sorusu cevap bulmuyor. İnci’yle Naci konuşurken gelen Han, panik halinde ne yapacağını bilemiyor. Fragmanın en can alıcı noktası ise Esat’ın öldürüldüğü sahne oluyor. Esat’ın ölüp ölmediğini merak etmeye başlayan izleyici, Gülben ile yine ağlayacağa benziyor. Masumlar Apartmanı, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.