Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 196. Bölüm Full İzle! 19 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV’nin fenomen yapımlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. Sevenlerinin karşısına gerçek yaşam öykülerini çıkaran Didem Arslan, şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşüyor. Her bölümünde izleyenleriyle yeni gelişmeleri paylaşan Didem Arslan, bir sonraki bölümün merakla beklenilmesini sağlıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mayıs’ta neler yaşandı? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Mayıs gündemleri neler olacak? İşte detaylar...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların gündemleri belirleyen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hız kesmeden sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevenleriyle ele aldığı dosyaların akıbetini paylaşan Didem Arslan, gazetecilik iç güdüleriyle gerçeklerin peşine düşüyor. Şüpheli ölüm, kayıp, ihanet hikayeleri ve dolandırıcılık çeteleri gibi konularda konuklar alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, hafta içi her gün saat 15.15’de izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 18 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, şüpheli kayıp Musa Çiftçi’nin akıbetini konuştuğu bölümüyle en son 18 Mayıs 2021 tarihinde sevenleriyle buluştu. Konuyla ilgili gizli tanığın bağlandığı programda, Sevgi’nin gizli tanığa önemli bir itirafta bulunduğu iddia edildi. İtirafı dile getiren tanık, Sevgi’nin Musa’yı mezarlığa gömdüklerini söylediğini ifade etti. Stüdyoya şoke eden bu durum, Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından ihbar kabul edildi ve dosya kayıp bürodan, cinayet büroya geçti. Yılmaz’ın babasını takip ettiği fotoğraf ise yeniden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının gündemleri arasındaydı.

Aylardır çocuğunu görmeyen Burak, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı aracılığıyla çocuğuna kavuştu. Polis nezaretinde çocuğunu gören Burak, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Programın yeni konuklarından olan Yunus, evinde dikilerek hazırlanmış bir kese bulduğunu ve bunun eşi tarafından yapılan bir muska olduğunu düşündüğünü iddia etti. Ordu’dan programa katılan Cevat ise, 13 yıllık evliliklerinden sonra ayrıldığı eşinin kendisini tekrar evlenme vaadiyle dolandırdığını öne sürdü. Eşinin boşanmadan önce kendisini arkadaşıyla aldattığını da iddia eden Cevat, izleyenleri bir hayli şaşırttı. Programın yeni konuğu Fatoş, 20 yıllık arkadaşının kendi sevgilisini elinden aldığını iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen formatı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 19 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Cinayet büroya geçen Musa Çiftçi’nin kaybını ele almaya devam edecek olan Didem Arslan, konunun güncel gelişmelerini izleyenleriyle paylaşacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’de Show TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.