Zuhal Topal'la Sofrada 608. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 19 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

FOX TV'nin gözde yapımlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada, yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı Zuhal Topal'la Sofrada programında kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Hem sunuculuk hem jürilik yapan Zuhal Topal ise programın eğlencesini artırıyor. Birincinin 15 bin TL para ödülü aldığı Zuhal Topal’la Sofrada 18 Mayıs yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 19 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu?

 Zuhal Topal'la Sofrada 608. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye'nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal'la Sofrada programı, izleyenleriyle FOX TV aracılığıyla buluşmaya devam ediyor. Kaynanaların sürekli çatıştığı programda, haftanın her günü bir gelin yarışıyor. Kendi menüsünü ortaya koyan günün gelini, kaynanaları sofrasında ağırlıyor. Yemekleri tadan kaynanalar ise gelinlere puan vererek birinciyi belirliyor. Zuhal Topal'ın verdiği puanlar ise haftanın final gününde açıklanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının ilgiyle takip edilen programlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada programı sevenlerin karşısına en son 18 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Haftanın ikinci gününde Zuhal Topal’la Sofrada programında gelin Merve Güven ve kayınvalidesi Hülya Güven yarıştı. Zamana karşı yarışan gelin Merve, önce alışverişini, ardından yemeklerini tamamladı. Sofrasını hazırlarken Merve’nin tuzu unutması ise kaynanaların dikkatinden kaçmadı.

Kaynanalardan beklediği puanı alamayan Merve, günü üzgün tamamladı. Kaynanaların sert eleştirilerini aynı şekilde kendilerine geri iade eden Merve, bunun üzerine bir kez daha eleştirildi. Saygısız olmakla suçlanan Merve’nin kaynanası gelinini savundu. Günün sonunda gelin Merve; kaynana Kezban ve Derya’dan 7’şer puan alırken, Ayşe’den 5, Şükran’dan ise 4 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Haftanın üçüncü günüde Zuhal Topal’la Sofrada programının yarışmacıları gelin Tuğçe Karataş ve kayınvalidesi Kezban Karataş oluyor. Yine gerilim dolu geçecek puanlama anı ise izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla evlere geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.