Anneler 148. Bölüm Tek Parça İzle! 19 Mayıs 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1'in sevilen dizisi Anneler, yeni ismi ve yeni saatinde sevenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden farklı dört genç kadının anne olma yolundaki maceralarını konu eden Anneler, izleyenlerine bir sonraki bölümünü iple çektiriyor. Kadınların hayatlarındaki komik ve üzüntülü anları ele alan Anneler, gerçek bir gündelik hayat betimlemesiyle izleyenlerin takdirini topluyor. Merakla beklenen Anneler dizisi 147. bölümde neler yaşandı? Anneler dizisi 148. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anneler 148. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Acemi Anneler olarak da bilinen dizi, Anneler adıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. 19 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam eden dizinin başrollerinde Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk yer alıyor. Dört genç kadının birbirine sürekli destek olduğu Anneler'de kadınların karşılaştığı zorluklar ele alınıyor. Anneler, hafta içi her gün saat 17.00'da TRT 1 ekranlarından yayınlanıyor.

Anneler Dizisi 147. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1’in fenomen dizisi Anneler, sevenleriyle en son 147.bölümü ile buluştu. Jasmin’in Cenk’in üzerinde çalıştığı ilaç formülünün peşinde olduğu bu bölümde, Jasmin formülü çalmayı başardı. Leyla’dan yardım alan Orhan, Jasmin hakkındaki her şeyi detaylıca öğrendi. Bunun üzerine formülü geri almak için harekete geçen Orhan, Jasmin’e bir oyun oynamaya karar verdi. Bu oyunu son dakikada fark eden Jasmin, Orhan’ın elinden kurtulmayı başardı.

Sultan ile ilgili şüpheleri artan Orhan, karısının Kemal’in yanında olduğunu anlamaya başladı. Kızını Beyza’dan almak için harekete geçen Aysun ise kurnazca bir plan hazırladı. Kocasından gördüğü şiddet üzerine Beyza’nın yanına sığınan Reyhan’ı kullanacak olan Aysun, detaylıca bir plan yaptı. Mahkemede Beyza’nın ideal aile profilini bozmaya hazırlanan Aysun, kızını almak için her yeri denemeye hazırdı.

Anneler Dizisi 148. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sevenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Anneler, 148.bölüm fragmanını yayınladı. İşlerin iyice karışmaya başladığı bu bölümde Orhan, Jasmin’in peşine düşmeye devam ediyor. Bir görüşme ayarlamayı başaran Orhan, ilacın formülünü geri almak için harekete geçiyor. Dürdane’nin oğullarıyla arasındaki soğukluk, bu bölümün de konusu oluyor. Anneler, bugün saat 17.00’da sevenlerinin karşısına TRT1 ekranları aracılığıyla çıkıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.