Benim Adım Melek Dizisi 66. Bölüm Full İzle! Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek, final bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. İzleyenlerine üzücü haberi veren yayıncı kuruluş, Benim Adım Melek dizisinin final bölümünde neler yaşanacağını daha da merak ettiriyor. Melek isimli baş karakterin hayatını konu alan dizi, ekrana yansıttığı dram dolu sahneleriyle izleyenlerini gözyaşlarına boğmayı başarıyor. Finali merakla beklenen Benim Adım Melek dizisi 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Adım Melek dizisi 65. bölümde neler yaşandı?

Benim Adım Melek 66. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

25 Eylül 2019 tarihinden bu yana yayın hayatına devam eden Benim Adım Melek dizisi, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranlarını üzen bu haber, Benim Adım Melek final fragmanında neler olduğunu gündeme taşıyor. Üs Yapım imzalı olan Benim Adım Melek dizisin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Melek (Nehir Erdoğan)’in hayatındaki zorlukları konu alan Benim Adım Melek, bugün saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Benim Adım Melek Dizisi 65. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen Benim Adım Melek, sevenlerinin karşısına en son 65.bölümü ile çıktı. Herkesin Kenan’ın Vildan’a olan aşkını öğrendiği bu bölümde, konağın içi karışmaya başladı. Kenan’ın duygularına Vildan’ın karşılık verdiğini düşünen konak halkı, Vildan’ı gizli işler çevirmekle suçladı. Annesine kızgın olan Ömer, bu aşkı kabullenmeyi reddetti. Ancak Vildan yaşanan her şeyden bihaber olduğunu kimseye kanıtlayamadı.

Annesine ve Kenan’a kızgın olan Ömer, soluğu Kenan’ın evinde aldı. Halil’in yetişemediği Ömer’in Kenan’a ne yapacağı ise seyircinin bölümü merakla takip etmesine neden oldu. Kenan’ın Alpay’ı zehirlediği bu bölümde, Funda her şeyden habersiz Kenan’a geldi. Mektup işinde Funda’nın parmağı olduğunu anlayan Kenan ise Funda’ya da güzel bir oyun hazırladı. Funda’yı ölmekten beter edecek olan Kenan’ın oyunu seyirciyi bir hayli şaşırttı.

Benim Adım Melek Dizisi 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?         

Benim Adım Melek, sevenlerinin karşısına final bölümüyle çıkmak için hazırlanıyor. 66.bölümünde final yapacak olan Benim Adım Melek dizisinin yarım kalan tüm sorulara bu bölümünde cevap vermesi bekleniyor. Sevenleriyle 66.bölüm final fragmanını paylaşan Benim Adım Melek dizisi, Kenan’ın kendisini öldürdüğü anı ekranlara taşıyacağa benziyor. Ömer’in Kenan’a bir şey yapma ihtimali ise hala seyircinin kafasını kurcalıyor. Benim Adım Melek, final bölümüyle 19 Mayıs akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.