Masumiyet Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 19 Mayıs Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bahar ve kızı Ela çevresinde şekillenen Masumiyet dizisi, yeni gününde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. FOX TV’nin çiçeği burnunda dizisi Masumiyet, Yasak Elma dizisinin sezon finaline girmesiyle birlikte pazartesi günleri yayınlanmaya başlıyor. Ela ve İlker arasındaki ilişkinin merakla takip edildiği Masumiyet, sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Merakla beklenen Masumiyet dizisi 12. bölümde neler yaşandı? Masumiyet dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Masumiyet 13. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Gold Film imzalı Masumiyet, ilginç hikayesiyle televizyon izleyenlerinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Yönetmelik koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu Masumiyet’in senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Bahar ve kızı Ela etrafında şekillenen Masumiyet, anne ile kızın hayatındaki dramı ekranlara taşıyor. Merakla takip edilen Masumiyet dizisinin başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır yer alıyor. Yasak Elma’nın sezon finaline girmesiyle birlikte Masumiyet, her hafta pazartesi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Masumiyet Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumiyet dizisi yeni gününde sevenlerinin karşısına 12.bölümü ile çıktı. Bahar ve Hale’nin zorunlu iş birliği izleyenleri bir hayli şaşırttı. Çocuklarının geleceği için iş birliği yapmak zorunda kalan Bahar ve Hale, harekete geçti. Harun’un gizli tuttuğu iş birliği ise davanın seyrini değiştirmeye başladı. Ela, İlker’i bırakıp annesine dinlemeye karar verdi.

Hale’nin dava sürecini değiştirecek yeni planı; Ela, İlker ve İrem arasındaki dengeleri bir kez daha sarstı. Ela’nın dengesi Hale’nin attığı adımla alt üst olurken, Hale ve İlker’in İrem’e yaptığı hamle izleyenlerin en çok konuştuğu konu haline geldi. Hale ve İlker’in İrem’e vurduğu darbe, sürekli değişen dengelerin bir kez daha değişmesine neden oldu. Bahar, Harun etrafındaki giz perdesini aralarken; İlker’in final hamlesi ise hem karakterleri hem de izleyenleri şaşırtmayı başardı.

Masumiyet Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen Masumiyet dizisi 13.bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekranlara gelecek olan Masumiyet, Bahar ile kızı Ela arasında işlerin karışmasına tanıklık edecek. Bahar’ın Ela’ya “artık sana güvenmiyorum kızım” cümlesi dengelerin bir kez daha değişmesine neden olacak. İlker’in kime evlilik teklifi yapacağı ise belli değilken, Ela’nın babasının İlker’den para alması çok konuşulacak. Masumiyet her pazartesi saat 20.00’da izleyenleriyle FOX TV aracılığıyla buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.