Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 20 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Türkiye'nin eğlenceli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevenlerinin karşısına çıkmaya devam diyor. İzleyicileri için birbirinden ünlü konuklar ağırlayan program, sağlıktan magazine her şeyi konuşuyor. Ünlü şefleri mutfakta ağırlayan ikili en pratik tarifleri izleyenleriyle paylaşıyor. Merakla beklenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 19 Mayıs’ta neler yaşandı? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Mayıs konukları kimler? İşte Demet ve Alişan ile ilgili tüm detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah sabah programı, 11 Ağustos 2020'den yana sevenleriyle buluşuyor. İzleyenlerine benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sanat camiasının ünlü yüzlerini programında ağırlıyor. Ünlülerin programa özel itiraflarıyla Türkiye'nin gündemine oturmayı başaran Demet ve Alişan, sağlık alanındaki uzman konuklarıyla da izleyenlerini bilgilendiriyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45'te sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen program Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, sevenlerinin karşısına en son 19 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. 19 Mayıs coşkusunu ekranlara taşıyan programın bugünkü şarkıcı konukları Oktay Ertuğrul ve Umut Akyürek’ti. 19 Mayıs’a özel şarkılar söyleyen karı koca, izleyenleri coşturmayı başardı. Umut Akyürek’in kocası Oktay Ertuğrul hakkındaki samimi itirafları ise izleyenleri bir hayli şaşırttı.

Dünyada devam eden koronavirüs salgınını ele alan Demet ve Alişan, sağlık köşesine Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’yı konuk aldı. Merakla araştırılan antikor kavramını ele alan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, antikoru düşük olanlar korona tehlikesi altında mı sorusuna cevap aradı. Yüksek antikorun tehlikesi var mı sorusuna cevap veren Prof. Dr. Rasim, izleyicilerin merak ettiği soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 20 Mayıs Konukları Kimler?

Yeni bölümleri merakla beklenen Demet ve Alişan, 20 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmayı planlıyor. Sağlık ve sanat camiasının ünlü simalarını ağırlayacak olan programın, konuklarıyla yine gündeme oturacağı söyleniyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat 09.45’de Star TV aracılığıyla izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.