Survivor 2021 Tek Parça İzle! 20 Mayıs 2021 Perşembe Survivor 98. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Türkiye’nin uzun soluklu yarışmalarından olan Survivor 2021 sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor 2021, bu sezon ünlüler ve gönüllerin yarışına ev sahipliği yapıyor. Birleşme sonrası takımları birbirine karıştıran Survivor 2021, şu an maviler ve kırmızıların yarışını ekranlara getiriyor. Bu bölümünde market oyununa ev sahipliği yapacak olan Survivor 2021’de kazanacak olan takım oldukça merak ediliyor. Survivor 20 Mayıs market oyununu kim kazandı?

Survivor 2021 98. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Survivor 2021, meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor. Yavaş yavaş finale yaklaşan yapım, parkurları daha zor, mücadeleyi daha çetin hale getiriyor. Hayatta kalmak için yarışan oyuncular, çıktıkları parkurlarda kıyasıya bir yarış ortaya koyuyor. Heyecanla beklenen market oyunu ise Survivor 2021’’nin 20 Mayıs bölümlü tarihinde yayınlanıyor. Bayram nedeniyle eleme gerçekleştirmeyen Survivor 2021, bu haftaki ödül oyunlarıyla gündeme geliyor.

Survivor 19 Mayıs’ta Ne Oldu? Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Türkiye’nin severek takip ettiği Survivor 2021 programı seyircisinin karşısına en son 19 Mayıs tarihli yayınıyla çıktı. Ödül oyununun oynandığı bu bölümde oyuncuları çok zorlu bir parkur bekliyordu. Kıran kırana bir mücadele içerisine giren yarışmacılar, Murat Ceylan’ın sunumuyla parkura çıktı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı parkur, nefes kesen bir yarışa ev sahipliği yaptı.

Murat Ceylan’ın anons ettiği ödülü kazanmak isteyen oyuncular birbiriyle savaştı. Mavi ve kırmızı takım arasındaki bu yarış, hiç hız kesmeden oyun sonuna kadar devam etti. Maçı önde götüren mavi takım, günün sonunda destekçilerini şaşırtmadı ve 10-5 skor ile ödülün kazananını oldu. Mavi takımın kazandığı ödül ise tavuk kanat ve kola yemeğiydi.

Survivor 20 Mayıs Market Oyununu Kim Kazandı?

Bayram haftasını geride bırakan Survivor 2021 yarışmacıları sevenlerine mücadele dolu bir yarış sunuyor. 20 Mayıs 2021 tarihinde ekranlara çıkmaya hazırlanan Survivor, bu bölümünde market oyununa ev sahipliği yapacak. Diğer market oyunlarından biraz farklı olması beklenen bu oyunda, kazanan finale bir adım daha yaklaşacak. Survivor, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.