Camdaki Kız Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 20 Mayıs 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 6. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D’nin çiçeği burnunda yapımlarından olan Camdaki Kız, bayram haftası arasının ardından sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyunculuk performansları ve özgün konusuyla Türkiye’nin odağı haline gelen Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanıyor. Gerçek bir aşk hikayesini odağa alan Camdaki Kız, Nalan’ın hayatındaki dramları ekrana yansıtıyor. Usta oyuncuların birleştiği dizide; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi güçlü isimler alıyor.

Camdaki Kız Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Büyük bir merakla takip edilen Camdaki Kız, sevenlerinin karşısına en son 5.bölümü ile çıktı. Sedat’ın bir ilişkisinin olduğunun ortaya çıktığı bu bölümde, Sedat’ın babası Rafet ve diğerleri harekete geçti. Ortalığı düzeltmeye çalışan Sedat’ın ailesi, Nalan’ın ailesini yemeğe aldı. Yemekte her şey yolunda giderken, ufak bir kaza işleri yeniden tersine çevirdi. Sedat’ın Canan’a aldığı bilekliği gören Nalan, yüzüğü atarak evden çıktı. Bunun üzerine ailesiyle arası açılan Sedat, evden çıkıp biraz uzaklaşmaya karar verdi.

Canan’a yeni bir hayat teklif eden Sedat, umduğu cevabı almayınca oldukça sinirlendi. Bir trafik kazasına karışan Sedat, ölümle burun buruna geldi. Bunun üzerine her şeyin değişti Sedat ve Nalan cephesinde, izleyenler gördüklerine bir hayli şaşırdı. Ölümün ucundan dönen Sedat, bambaşka biri olmaya karar verdi. Nalan ile arasını düzelten Sedat, Canan ile olan ilişkisine son noktayı koydu. Gazetecilerin önünde Sedat’ın Nalan’ın elini tutması ise izleyenlere bir sonraki bölüm Nalan’ın annesinin nasıl bir tepki vereceğini merak ettirdi.

Camdaki Kız Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bayram haftası nedeniyle ekranlara bir hafta ara veren Camdaki Kız, kaldığı yerden sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. İşlerin giderek güzelleştiği Sedat ve Nalan cephesindeki yakınlaşma Nalan’ın annesinin hiç hoşuna gitmiyor. Nalan’ın annesinin konuyla ilgili ne yapacağını merakla bekleten Camdaki Kız, bugün saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.