Alev Alev Dizisi 27. Bölüm Full İzle! 20 Mayıs 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV’nin yeni sezon dizilerinden olan Alev Alev ilginç hikayesiyle sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Severek takip edilen dizi, Cemre’nin ve etrafındaki yaşadığı kadınların zorluklarını ele alıyor. Usta isimlerin başrolleri paylaştığı Alev Alev’de Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü yer alıyor. İlgiyle takip edilen Alev Alev dizisi 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alev Alev dizisi 26. bölümde neler yaşandı? İşte Alev Alev dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Alev Alev 27. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Farklı dünyalardan gelen üç kadının yaşamını konu alan Alev Alev, kadınların çıkan bir yangında ölüme terk edilmesiyle başlıyor. Cemre’nin kocasından gördüğü şiddet, Rüya’nın babası ve nişanlısı tarafından sürekli aldatılması, Çiçek’in ise başka birinin yerine geçmesiyle devam eden dizi, izleyenlerini meraklandırmayı başarıyor. Ay Yapım imzalı olan Alev Alev dizisinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Burcu Görgün ve Toprak Karaoğlu’nun birlikte kaleme aldığı senaryosu, aksiyon ve dram türündeki sahneleri içeriyor. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan Alev Alev, Türkiye’de de bir hayli ilgi uyandırıyor. Alev Alev her Perşembe saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor.

Alev Alev Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

Merakla takip edilen Alev Alev dizisi, sevenlerinin karşısına en son 26.bölümü ile çıktı. Çelebi’nin yaşadığından habersiz olan Cemre; Çelebi’ye plan yapması için zaman kazandırdı. Cemre’yi ölmekten beter edecek olan planını uygulamaya koymak isteyen Çelebi, doğru zamanı beklemeye başladı. Karşılaştığı birkaç olay sonrası Çelebi’nin yaşadığına dair şüpheleri artan Cemre, eski korkularına yeniden kapılmaya başladı.

Etrafındakileri Çelebi’nin yaşadığına inandırmak için çırpınan Cemre, sesini duyurmak için her yolu denedi. Cemre’nin psikolojisinin giderek dağıldığını gören Ozan devreye girdi ve akıllıca bir plan yaptı. Çelebi’yi tuzağa çekmek isterken Ozan’ın kendini bulduğu yer ise izleyiciyi bir hayli şaşırttı. Düğünden sonra kalabalıktan kaçmak isteyen Ömer ve Rüya, bir balayına çıkmaya karar verdi. Çiftin sevgi dolu sahneleri izleyenlerinin içini ısıttı.

Alev Alev Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV’nin sevilen yapımlarından olan Alev Alev, 27. Bölüm fragmanıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Çelebi’nin annesinin yaşadığını anladığı fragmanda, kötü bir şey yapmasın diye oğluna engel olmaya çalışması izleyenlerin dikkatini çekti. Rüya ve Ömer arasındaki ipler koparken, Çiçek ve İskender arasındaki yakınlaşma izleyenlerini şaşkına çevirmeyi başardı. Alev Alev, bugün saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.