Akrep Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 20 Mayıs 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayın hayatının henüz başında sayılan Akrep, Star TV aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Anne ile kız arasındaki gerilimleri konu alan Akrep, olay örgüsüyle sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. İzleyenlerinin bir sonraki bölümü merakla beklediği Akrep dizisinde, Aras’ın en son kiminle birlikte olacağı ise sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İlgiyle beklenen Akrep dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akrep dizisi 21. bölümde neler yaşandı?

Akrep 22. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

1441 Productions imzalı olan Akrep, anne ve kızları arasındaki gerilimleri ele alıyor. Türkiye’nin dikkatlerini çekmeyi başaran Akrep’in yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan Akrep, dram sahneleriyle izleyenlerini duygulandırmayı başarıyor. Akrep dizisinin başrollerinde ise usta oyuncu Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer alıyor. Kızı Berna’nın ölümüyle sarsılan Perihan (Demet Akbağ), kızı Ferda’nın ortaya çıkışıyla bir kez daha sarsılıyor ve bütün hikaye bunun etrafında şekilleniyor. Annenin sürekli kızlar arasında kaldığı Akrep, her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Akrep Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Entrikalarıyla gönüllerde taht kurmayı başaran Akrep dizisi sevenlerinin karşısına en son 21.bölümü ile çıktı. Ahmet’in kendisini aldattığını Efe’den öğrenen Ferda, düğün öncesi hiç hoş olmayan bir manzarayla karşılaştığı. Müstakbel kocası Ahmet’i ve yeğeni Duru’yu otel odasında basan Ferda, ortalığı birbirine kattı. Düğün arifesinde böyle bir olayın yaşanması Ferda’yı çok üzdü ve Ferda Ahmet ile ipleri koparmaya karar verdi.

Hastalığın pençesine düşen Perihan, kurtulamayacağını öğrenince hem ailesinin hem de şirketin idaresini bir kişiye bırakmaya karar verdi. Ailesini ve şirketini koruyacak olan ismin Ferda olduğunu düşünen Perihan, hemen harekete geçti. Ahmet ve Duru arasındaki ilişkiden hiç hoşlanmayan Aras, Can’ın velayetini alacağını kesin bir dille ifade etti. Velayet için harekete geçen Aras, Ayşem’i avukatı olarak tutmaya karar verdi. Ancak ikili arasındaki beklenmedik bir yakınlaşma, herkesi şoke edecekti.

Akrep Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sevenlerin karşısına bu akşam 22.bölümü ile çıkmaya hazırlanan Akrep, izleyenleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 22.bölüm fragmanını izleyenleriyle paylaşmış olan Akrep dizisi, Ayşem ile Aras arasındaki ilişkinin hızla ilerlediğini ekranlara taşıyor. Fragmanda tektaş ile görülen Aras, ailenin tüm dengelerini tersine çeviriyor. Ahmet Aras’a işkence yaparken, Duru çocuğunu da alıp gitmeye karar veriyor. Aras’ın kime evlilik teklifi ettiği sorusunun cevabı ise bu akşam saat 20.00’da Star TV’de yanıt buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.