Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm Full İzle! 20 Mayıs 2021Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sevenlerinin karşısına üçüncü sezonuyla çıkan Bir Zamanlar Çukurova, tarihi ve kurguyu birleştiren coğrafya betimlemesiyle oldukça beğeniliyor. Yılmaz’ın ölümün ardından Demir’in Züleyha ile arasındaki aşkın daha çok merak edildiği Bir Zamanlar Çukurova, izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bol entrika ve dram ile sevenlerinin gönüllerinde taht kurmayı başarmış olan Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında yayınlanıyor. İşte tüm detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 97. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV’nin popüler dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, 13 Eylül 2018 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Ekranların usta isimlerini bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Melike İpek Yalova, Hande Soral, Hülya Darcan ve İlayda Çevik gibi isimler yer alıyor. Tims&B Productions imzalı olan Bir Zamanlar Çukurova, 1970’li yıllarda İstanbul’da evlenmeye karar veren Yılmaz ve Züleyha’nın başına gelen talihsiz bir olayla başlıyor. Yolu Adana’ya düşen genç çift, zorlu birçok sınav vermek üzere farklı insanlarla evleniyor. Yılmaz’ın diziye veda etmesi sonucu, aşk kavramını biraz değiştiren dizi, şu an Demir ve Ayla arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Demir’in Züleyha olan sevgisini de ele alan Bir Zamanlar Çukurova, her Perşembe saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 96. Bölümde Neler Yaşandı?

3.sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova, en son 96.bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Bu bölümde kendine gelen Ümit, başına gelenlerden Demir’i sorumlu tuttu. Tahliye olacağını düşünen Demir, ise hayal kırıklığına uğradı ve cezaevine geri döndü. Demir’in evden ayrıldığında Ümit’in sapasağlam olduğunu gören ise kimsenin bilmediği bir tanıktı: Müjgan.

Ümit olayını araştırmaya başlayan Fekeli Fikret’ten şüphelendi ve Mersin’ kadar onun izini sürdü. Kimsenin beklemediği bir şekilde olaylara dalan bir isim ise her şeyi tersine çevirdi. Şermin, öğrendiği ipuçlarını kafasında birleştirirken, Sevda Ümit’in başından ayrılmadı. Züleyha, Şadi’nin bulduğu ipucunu kullanarak Fikret’in peşine düştü ve karşısına çıkan engeli ise hiç kimse beklemiyordu. Poşulu ve silahlı insanlar tarafından basılan konak, huzurlu günlerin sona erdiğine işaret etti.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanını yayınladı. Sevenlerinin karşısına ağır dram içeren bir fragmanla çıkan Bir Zamanlar Çukurova, kadınların trene bindiğini gösteriyor. Trenin kaza anonsunu duyan erkekler ise trene yetişmek için canla başla mücadele ediyor. Ayla’nın Züleyha’ya her şeyi anlatması üzerine Züleyha’dan aldığı cevap Ayla’yı şoke ediyor. Bu konuya Demir’in ne diyeceği ise bu akşam saat 20.00’da ATV’de yanıt buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.