Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 21 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Ekranların neşeli ikilisi Demet ve Alişan, Sabah Sabah programını sunmaya devam ediyor. Star TV ekranları aracılığıyla izleyenleriyle buluşan ikili, keyifli ve eğlenceli bir program sunuyor. Mutfak ve gündelik hayata dair konuklarına pratik bilgiler veren ikili, magazin dünyasının da bilinmeyenlerini konuşuyor. Programına aldığı konuklarla sürekli gündeme gelen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09.45’te sevenleriyle buluşuyor. İşte tüm detaylar...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 21 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Keyifli bir sabah programı olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, 10 Ağustos 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Mutfak, sağlık ve sanat camiasından ünlü simaları konuk eden Demet ve Alişan, izleyenlerini her alanda bilgilendiriyor. Uzman konuklarıyla Türkiye’nin gündemine yön vermeyi başaran Demet ve Alişan, magazin dünyasının sırlarını da ekranlara taşıyor. İzleyenlerinin severek takip ettiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 20 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı sevenlerinin karşısına en son 20 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Duygusal anları ekranlara taşıyan program, Oğuz Yılmaz’ın ölümünü andı. 52 yaşında hayata gözlerini yuman Oğuz Yılmaz, bundan sadece 4 ay önce Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu olmuştu. O görüntüleri ekrana getiren Demet ve Alişan, gözyaşlarını tutamadı. Demet ve Alişan’ın bugünkü konukları Demet Akalın ile düet yapan Faruk K. oldu. “Hadi Bakalım” şarkısını söyleyerek müzik dünyasını alt üst eden Faruk K., Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuklarına özel şarkılar söyledi.

Program özel yeni şarkılarını söyleyen Faruk K., 90’ların en iyi şarkılarını seslendirmeyi de ihmal etmedi. Programın bugünkü ünlü konuklarından bir diğeri Gökçe Kırgız’dı. Aylardır “gerçek Gökçe Kırgız kim?” Sorusuna cevap vermek için uğraştığını söyleyen Kırgız, isim mücadelesini ve daha fazlasını Demet ve Alişan için anlattı. Bu bölümde Demet ve Alişan, pandemide evde daha fazla vakit geçiren seyircisinin imdadına yetişti. Balkonlarını bahçeye çevirmek isteyen izleyenler için programın konuğu Aytül Temiz, çiçek bakımına dair pratik formüller verdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 21 Mayıs Konukları Kimler?

Türkiye’nin sevilen programlarından olan Demet ve Alişan, 21 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmak için saat sayıyor. Sanat camiasından 2 konuk alması beklenen Demet ve Alişan’ın bugünkü konukları arasında sağlık dünyasının önde gelen isimlerinin de birinin olması bekleniyor. Demet ve Alişan, bugün saat 09.45’te sevenleriyle Star TV ekranlarından buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.