Müge Anlı Tamamı Tek Parça 21 Mayıs 2021 Cuma Atv Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Mayıs gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Mayıs’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Tecrübeli gazeteci ve sunucu olan Müge Anlı, kendi ismini verdiği programına 18 Ağustos 2008 yılından bu yana kesintisiz devam ediyor. Türkiye’nin en uzun soluklu programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yapımcı koltuğunda da Müge Anlı oturuyor. Ahmet Şirin’in yönetmenliğini yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert; şüpheli kayıp veya ölüm, nitelikli dolandırıcılık, çete hareketleri gibi konuları ekranlara taşıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Fenomen program, Müge Anlı ile Tatlı Sert sevenlerinin karşısına en son 20 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Sevenlerine güzel bir haber vererek programa başlayan Müge Anlı, 14 gündür kayıp olan Seda’nın bulunduğunu söyledi. Eşinin amcasıyla kaçtığı iddia edilen Seda’dan ailesi ve eşi Seda’dan 14 gündür haber alamıyordu. Eşinin amcası olduğu bilinen Emir, stüdyoya geldi ve yaşananlar karşısında gözyaşlarını tutamadı. Amca Emir, kendisini Seda’nın bu yola çıkardığını, sonra da yarı yolda bıraktığını iddia etti. Eşinin amcası ile Denizli’de bulunan Seda ise izleyenleri şoke eden bambaşka iddialarda bulundu.

Amca Emir tarafından kaçırıldığını iddia eden Seda, amcanın 10 senedir kendisinden hoşlandığını ortaya attı. 5 sene önce de Emir’in kendisini kaçırmak için harekete geçtiğini ifade eden Seda, kendisinin de yeni yeni amcadan hoşlanmaya başladığını söyledi. Canlı yayında yüzleşen ikili, birbirlerini suçladı. Cebinden bir kalem çıkaran Emir, kalemi kendisine Seda’nın aldığını iddia etti. Seda ise bunu kabul ederek, kafamı Emir karıştırdı, ilk kaçalım diyen oydu gibi iddialarda bulundu. Duygusal olarak boşlukta bulunduğunu vurgulayan Seda, kandırıldığını ortaya attı. Kayıp lise öğrencisi ise Şanlıurfa’da bulundu. Üç kadının akıbetini araştırmaya devam eden Müge Anlı, yayından sonra konuyla ilgili kayıt almaya devam etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, 21 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın sonrası kaydettiği kısmı izleyenleriyle paylaşacak olan Müge Anlı, “Nevşehir’de kaybolan üç kadına ne oldu?” sorusunu sormaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün olduğu gibi bugün de saat 10.00’da sevenlerinin karşısına çıkacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.