Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 710. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların renkli yarışması Gelinim Mutfakta, Seda Sayan’ın sunumuyla izleyenleriyle buluşuyor. Dört gelin ve kaynanasının yarıştığı programda günün birincisi çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi 5 bilezik almayı hak ediyor. Her hafta bir gelinin elendiği programda yarışmacılar arası kıyasıya bir rekabet ortaya çıkıyor. Haftanın birincisinin merakla beklendiği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 21 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte detaylar...

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Gelinim Mutfakta programının yeni sezon bölümlerini sunan Seda Sayan, hayranlarıyla buluşmaya Kanal D ekranları aracılığıyla devam ediyor. Gelinlerin kendilerine verilen tarife en uygun yemeği yapmak için ter döktüğü yarışmada, kaynanalar jüri koltuğunda oturuyor. Gelinleri yemek yaparken onları çekiştiren kaynanalar, yüzleşme sırasında zor anlar yaşıyor. İsimsiz tabakları tadarak puan veren kaynanalar, kendi gelinlerinin yemeklerini tanımadığında gelinleri ile tartışmalar yaşayabiliyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün, saat 13.15’te izleyenleriyle Kanal D ekranları aracılığıyla buluşuyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta sevenlerinin karşısına en son 20 Mayıs 2021 tarihli yayınıyla çıktı. Gelinlerin kıran kırana mücadele ettiği bu bölümde programın izleyenleri birincilik yarışında nefeslerini tuttu. Dört gelinin tarife en uygun tabağı ortaya çıkarmak için yarıştığı programda, kaynanalar gelinlerini çekiştirmekten geri duramadı. Her şeyin ortaya çıktığı yüzleşme anı ise gelinler ve kaynanalar arasında tatsız anların yaşanmasına neden oldu.

Yüzleşmenin ardından belli olan günün birincisi izleyenleri bir hayli şaşırttı. İki gelinin aynı puanı aldığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan tablosunda liderlik 16’şar puanla Seda ile Yağnur’un oldu. İki yarışmacının aynı puanı alması üzerine kuraya giden Seda Sayan, kura sonucu Seda’nın çeyrek altını kazandığını duyurdu. 1 puanla çeyrek altına veda eden Aynur 15, günün sonuncusu Esra ise 12 puan aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerini merakta bırakmak istemeyen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 710.bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Haftanın eleme gününe gelen Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, keyifli ve heyecanlı dakikaları ekranlara taşıyor. 5 bilezik kimin olacak sorusu ise Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında bugün saat 13.15’te cevap buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.