Zuhal Topal'la Sofrada 610. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 20 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisinin belli olduğu bölüme giderek yaklaşıyor. Birincinin 15 bin TL para ödülü alacağı finalde, gelinler ve kaynanalar arasındaki yüzleşme de oldukça ses getireceğe benziyor. İlgiyle beklenen birincinin açıklanacağı Zuhal Topal’la Sofrada 21 Mayıs puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 20 Mayıs yarışmacısı kim, kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 610. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ağustos 2018 tarihinden bu yana izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. İzleyenlerinin ilgisini üzerine çekmeyi başaran Zuhal Topal'la Sofrada yarışması, 5 farklı gelinin kıyasıya rekabetini konu alıyor. Güne market alışverişiyle başlayan gelinler, menülerini sofraya yetiştirmek için gün boyu çalışıyor. Günün sonunda kaynanaları sofrasında ağırlayan gelinler, haftanın finali için puanlarını toparlıyor. Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı sevenlerinin karşısına en son 20 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Gelin Elif Özhan ve kayınvalidesi Şükran Özhan'ın yarıştığı perşembe gününde heyecanlı dakikalar izleyenlerini bekliyordu. Elif'in kolları sıvayıp market alışverişiyle başladığı gün, mutfaktaki tempoyla devam etti. Çeşit çeşit yemekler hazırlayan Elif, sofrasını kaynanalar için büyük bir özenle kurdu.

Kaynanaların yemeklerini çok beğenmediği Elif, düşük puanlar aldı. En düşük puanı kaynana Hülya'dan alan Elif, 3 puan veren kaynanaya ateş püskürdü. Kaynana Ayşe'nin 4 puan vermesi ise masadaki ikinci kaosu çıkardı. Kaynana Kezban ve Derya'dan 5'er puan alan Elif, toplamda 17 puanın sahibi oldu. Zuhal Topal'ın Elif'e kaç puan verdiği ise cuma günü finalde belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Softada 21 Mayıs 2021 tarihinde haftanın finaliyle izleyici karşısına çıkıyor. Zuhal Topal'ın verdiği puanların belli olacağı bu bölümde birinci olan gelin, 15 bin TL para ödülüne sahip olacak. Kaynanaları bugün; gelin Fadime Çay ile görümcesi ve manevi kayınvalidesi olan Derya Şengül ağırlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.