Anneler 150. Bölüm Tek Parça İzle! 21 Mayıs 2021 Acemi Anneleri Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in popüler yapımlarından biri olan Anneler, yeni saati ve yeni ismiyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Değişikliğin ardından hafta içi her gün saat 17.00’da yayınlanmaya başlayan anneler, izleyenlerinin yeni bölümlerini merakla beklemesini sağlıyor. İzleyenlerinin merakla beklediği Anneler Dizisi 150. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler Dizisi 149. bölümde neler yaşandı? İşte Anneler dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Acemi Anneler 150. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1’in sevilen dizisi Anneler, değişiklikten önce ekranlara Acemi Anneler ismiyle geliyordu. Koronavirüs sebebiyle ekranlara kısa bir mola veren dizi, isim ve yayın saati değişikliğiyle geri döndü. İsim değişikliğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan yapım ekibi ve yayıncı kuruluş, yayın saatinde de bir değişikliğe gitti. Ekranlara geri döndüğü 17 Mayıs 2021 tarihinden bu yana Anneler, saat 17.00’da izleyenleriyle buluşuyor. Anneler, dört farklı kadının hayatlarındaki dramları konu alıyor.

Anneler Dizisi 149. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen dizisi Anneler, sevenlerinin karşısına en son 149.bölümü ile çıktı. Jasmin ile ilgili tüm gerçekleri öğrenen Orhan, Jasmin’i Kanada’ya göndermeye karar verdi. Orhan Jasmin’i annesinin yanına gönderdikten sonra, başka birilerini anneleriyle kavuşturmak için harekete geçti. Bayramı anneleri olmadan geçirecekleri için üzülen Cenk ve Tarık, Orhan’ın planından habersiz iç çekmelere devam etti.

Gençleri annesiyle kavuşturmak için harekete geçen Orhan, huzur evinde kalan Dürdane’yi görmeye gitti. Dürdane ise haksız yere kalbini kırdığı Hayat ile konuşmaktan başka bir şey istemediğini söyledi. Orhan’ın bir araya getirmesi gereken başka bir ikili ise Kainat ve Kainat’ın kırgın olduğu oğlu Süleyman’dı. Süleyman’ı bulmak için harekete geçen Orhan, Kainat’ın şirketini kaybetmesini engelleyebilmek için hızla plan yaptı. Sultan’ı almak için Ankara’ya gelen Osman ise Kemal’in kapısına dikildi.

Anneler Dizisi 150. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İzleyenlerinin merakla beklediği Anneler 150.bölüm fragmanı 149.bölümün hemen ardından yayınlandı. Dürdane’nin Hayat’tan özür dilediği anlara tanıklık eden 150.bölüm, şirket meseleleriyle bir hayli karışacağa benziyor. Sultan’ı eve götürmek isteyen Osman ise hiç tahmin etmediği bir engelle karşılaşacak. Anneler, bugün saat 17.00’da TRT1 ekranlarında olacak.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.