Bozkır Arslanı Celaleddin 1. Bölüm Full İzle! 21 Mayıs 2021 Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV sevenlerinin karşısına yepyeni tarihi bir diziyle çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle bugün seyirci karşısına çıkacak olan Bozkır Arslanı Celaleddin’in izleyiciden kaç puan alacağı ise merakla bekleniyor. Türk dünyasının yıldız isimlerini kadrosunda birleştiren Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam saat 20.00’da izleyicinin beğenisine sunuluyor. Merakla beklenen Bozkır Arslanı Celaleddin ilk bölümde neler yaşanacak? Bozkır Arslanı Celaleddin’in oyuncuları kimler? İşte tüm ayrıntılar...

Bozkır Arslanı Celaleddin ATV TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bir tarihi diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ATV, bugün Bozkır Arslanı Celaleddin’in ilk bölümünü seyirciyle buluşturuyor. ATV’nin yeni dizisi Batı’ya doğru istilaya başlayan Moğolları ilk karşılayan Harzemşahların komutanı Celaleddin Harzemşah’ın yaşamını konu alıyor. Tarihte Moğollara ve Cengizhan’a ilk yenilgiyi tattıran Celaleddin Harzemşah, Harzemşahların şehzadesi olarak biliniyor. Cengiz Han’ın “keşke böyle bir oğlum olsaydı” dediği Celaleddin Harzemşah, Türk tarihinin en korkusuz komutanlarından biri olarak tanınıyor.

Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen mücadeleden asla vazgeçmeyen Celaleddin Harzemşah, tüm davasını Bozkır Arslanı Celaleddin’de gösteriyor. İlk bölümüyle seyirciden onay olmak isteyen Bozkır Arslanı Celaleddin, oyuncu kadrosunda Türk dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiriyor. Yayına saatler sayan dizinin kadrosunda Emre Kıvılcım, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova üstleniyor. Dizinin kadrosunda Türkiye’den Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi usta isimler yer alıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin İlk Bölümde Neler Yaşanacak?

Seyirci karşısına çıkmak için saat sayan Bozkır Arslanı Celaleddin; “Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman” dizilerinin de yapımcısı olan Mehmet Bozdağ tarafından yapılıyor. Bu akşam saat 20.00’da yayın hayatına başlayacak olan Bozkır Arslanı Celaleddin’in 1.bölüm fragmanı tahmin edilenden daha fazla ses getiriyor.

Ülkesinin içindeki çekişmelerden rahatsız olan Şehzade Celaleddin, Moğolların batıya geliş niyetini anlamak için harekete geçecek. Bu niyetle kılık değiştirerek Cengiz Han’ın karargahına giden Şehzade Celaleddin, ilk bölümden itibaren sürprizlerle dolu bir maceraya çıkacak. Attığı adımla izleyenleri ve Cengiz Han’ı şaşırtacak olan Celaleddin Harzemşah, 1.bölümünün ardından çok konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.