Payitaht Abdülhamid 152. Bölüm Full İzle! 21 Mayıs 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in gözde yapımlarından olan Payitaht Abdülhamid, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Osmanlı padişahlarından biri olan Abdülhamit’in yaşam öyküsünü konu alan dizi, gerçek tarih detaylarından beslenerek, kurgulanıyor. Padişah Abdülhamid dönemini kostüm ve mekan tasvirleriyle de destekleyen dizi, hayranlarına tarihi bir serüven yaşatıyor. İzleyicinin merakla beklediği Payitaht Abdülhamid dizisi 152. bölüm fragmanı yayınladı mı? Payitaht Abdülhamid dizisi 151. bölümde neler yaşandı?

Payitaht Abdülhamid 152. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Sultan Abdülhamit’in tahttaki 20.yılı ve sonrasını konu alan Payitaht Abdülhamid, 1896 yılından sonraki önemli gelişmeleri ele alıyor. Es yapım imzalı olan Payitaht Abdülhamid; Yunan Harbi, Filistin meselesi ve Hicaz Demiryolu çalışmaları gibi, pek çok tarihi konuyu seyircisinin ekranına taşıyor. Harem hayatıyla da heyecanlı hale getirilen dizi, padişah Abdülhamid’in her alanda karşılaştığı güçlükleri konu alıyor. 24 Şubat 2017 yılından bu yana yayın hayatına devam eden dizi, 5.sezonuyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Payitaht Abdülhamid, her cuma, saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 151. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, sevenlerinin karşısına en son 151.bölümü ile çıktı. Mahmut Paşa’nın bu bölümde aldığı karar izleyenleri bir hayli şaşırttı. Oğlu Rıfat ile ortak olan köşkün satışı için tüm yetkiyi Karaso’ya veren Mahmut Paşa, Abdülhamid’den kaçmak için her yolu denedi. Mahmut’a yardım edenlerin kimliğini açığa çıkarmak için iyi bir plan yapan Abdülhamid, köşkün satış sürecine Nadir Ağa’yı dahil etti.

Bayram günü esnafı ziyaret için çarşıya inen Abdülhamid ve heyetini bekleyen sürpriz ise izleyiciye gerilim dolu anlar yaşattı. Mary, yaptığı plan sonucu Saliha’yı atlatmayı ve Abdülhamid’in gözüne girmeyi başardı. Ancak Abdülhamid, Saliha’ya yapılan saldırının faillerini bulmadan rahat etmeyecekti. Bu konuda kararlı olan Abdülhamid, yeni bir plan hazırladı. Mary’nin planlarını alt üst edecek bu yeni planın sonuçları ise izleyenler tarafından merakla beklenilmeye başlandı.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 152. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisi 152.bölümü ile bu akşam sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 152.bölüm fragmanını izleyenleriyle buluşturan Payitaht Abdülhamid dizisinde bir harp hazırlığının başladığı görülüyor. Yeni ve güçlü paşalar ile yola devam etmek isteyen Abdülhamid, bunun için harekete geçiyor. Payitaht Abdülhamid, bu akşam saat 20.00’da izleyicisiyle TRT1 ekranları aracılığıyla buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.